Vprašanja, razprave o izdelkih QUALITY SENS Light / Sterilized Grain Free, brez žit za sterilizirane ali prekomerno težke mačke

62 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
DELPHINE
1 sporočila
delphine fr
Več jih ne bom priporočal, moji mački jih ne jedo. Dejansko, 90 evrov vrženih v smeti. Vračam se k ownat.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni Delphine,žal mi je, da vašim mačkam ta izdelek ni všeč.Upam, da jim bo Ownat bolj ustrezal.Želim vam lep dan,Hélène iz Zoomalia
Anne-Gaëlle
1 sporočila
anne-gaëlle fr
Moji trije mački že 2 tedna jedo te brikete in so navdušeni ter nestrpno pričakujejo svoj obrok zjutraj in zvečer.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljena Anne-Gaelle, hvala za vašo objavo in veseli me, da je vašemu ljubljenčku članek všeč =)Želim vam čudovit dan, Hélène iz Zoomalie
Deborah
1 sporočila
deborah fr
Pozdravljeni,

Sestava in obljuba teh briketov so me prepričale, da jih želim kupiti, toda ... Povsod je napisano "Bogato z vlakninami", pa vendar je v sestavi navedenih samo 1,5% vlaknin. Zato ne razumem, kako so lahko bogate z vlakninami. Glede na to, da je minimalni priporočen vnos vlaknin za mačko 2%, bi me zanimalo, če mi lahko to pojasnite?

Zahvaljujem se vam in vas lepo pozdravljam
Lisa
27 sporočila
lisa fr
Pozdravljeni, Razvili smo nov recept za te kroketke z vsebnostjo vlaknin, ki znaša 4,5%. Podrobnosti o sestavi starega in novega recepta boste našli na izdelčnem listu, če želite primerjati. Lep dan, Lisa iz Zoomalie
myriam
1 sporočila
myriam fr
No, dobro, imam isto povedati kot mnogi drugi - prejela sem izdelek in bila vesela, da se mi ne bo treba ukvarjati s hranjenjem mačk za kar nekaj časa. Kupila sem dve vreči po 8 kg, imam tri sterilizirane mačke, ki niso izbirčne, zato sem si mislila, super, to je to. Ampak moje mačke sploh ne jedo teh briketov, ali pa jih pojedo res zelo malo in na silo. In zdaj si mislim, da sem vrgla 85€ stran... Ampak ko vidim, da tudi mačke drugih ljudi ne jedo teh briketov, se resno sprašujem...
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni Myriam,
Vabim vas, da posnamete fotografijo serijske številke in pošljete reklamacijo na e-poštni naslov [email protected]
Sem vam na voljo za kakršnakoli vprašanja in vam želim lep dan,
Hélène iz Zoomalia
agnes
3 sporočila
agnes fr
Pozdravljeni, večkrat sem kupil brikete QUALITY SENS po 8 kg za moja dva mačka, ki sta jih sicer rada jedla, vendar z zadnjim naročilom iz junija in temi briketi so nastale težave, saj jih nočeta jesti, in razumem jih, saj je vonj grozen, brikete sem moral celo odnesti ven!!! Kaj se je zgodilo?
sarah
1 sporočila
sarah fr
To je odvisno od mačk. Nekateri moji mački so izbirčni, ne jedo vseh, drugi pa jih. Imam jih pet.
Benoît
1 sporočila
benoît fr
Pozdravljeni. Samo opomba. Če se ne motim, razprave večinoma obravnavajo vrečke po 8 kilogramov. Osebno sem vložil v vrečko po 2 kilograma in nimam nobenih težav. Sem v prehodnem obdobju s svojo mačko in od začetka raje izbira brikete Quality Sens Light. Možno, da je pri izvoru težava pri pakiranju... Lep pozdrav
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni Benoît,

Zahvaljujem se vam za vaše sporočilo, ki nam prinaša dodatne podrobnosti.
Posredoval bom informacije naši službi za kakovost.
Sem vam na voljo za kakršnakoli vprašanja in vam želim lep dan,
Hélène iz Zoomalia
CECILE
1 sporočila
cecile fr
Pred enim mesecem sem kupila te brikete v vreči po 8 kg, na žalost moji mački niso všeč. Sprva sem mislila, da se bo navadila, ampak sčasoma je postajalo vse slabše. Povohala sem jih in resnično smrdijo, nič privlačnega ni na tem.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljena Cécile, Če imate kakšno pritožbo, vas vabim, da jo pošljete po elektronski pošti na naslov [email protected] Želim vam čudovit dan! Hélène iz Zoomalie
ISABELLE
1 sporočila
isabelle fr
Dober večer, potrjujem, da so ti briketi resnično neprijetnega vonja. Ob prejemu 3 kg vreče briketov in ob njenem odpiranju sem opazila zelo močan nenavaden vonj. Pravzaprav sem ugotovila, da sem naredila napako pri naročilu. Prej sem naročala brikete za sterilizirane mačke, vendar z žitaricami. Moj 2-letni maček jih je vseeno pojedel, vendar z mnogo manj apetita. Na srečo je vreča skoraj prazna in ponovno sem naročila ter prejela običajne brikete, ki nimajo tega neprijetnega vonja.
Sylvie
3 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, briketi so miniaturni, polnjenje pa je grozno. Imam dve mački in to je primerno le za smeti. Žal mi je, vendar nakupujem pri Zooplus, kjer nikoli nisem imel teh težav z njihovimi briketi. Denar je zapravljeno.
sarah
1 sporočila
sarah fr
Živjo, isto tukaj - briketi imajo grozen vonj in so majhni. Moja mačka jih noče jesti, čeprav običajno ni izbirčna.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vabim vas, da posnamete fotografije briketov ter številko serije in nam pošljete vašo reklamacijo na e-poštni naslov [email protected], da vas lahko nadomestimo. Žal mi je zaradi tega nevšečnosti. Lep dan vam želim, Hélène iz Zoomalia
Sabine
1 sporočila
sabine fr
Pozdravljeni, zdi se, da imam enako težavo kot mnogi drugi. Briketi iz mojega zadnjega nakupa 2* 8 kg smrdijo zelo slabo (Rok uporabe 10/10/23). Moj maček, ki jih običajno je, jih noče. Pomešala sem jih z drugimi briketi, vendar uspe zbrati in pusti na dnu sklede Qualitysens brikete, katere vsak dan vržem stran... Še vedno imam en cel paket in četrtino drugega. Zelo sem razočarana nad mojim naročilom in če se je kaj spremenilo v recepturi ali je prišlo do napake v kakovosti in nas niso obvestili! Obrnila sem se na službo za pomoč strankam in čakam na novice...
Adrien
1 sporočila
adrien fr
Potrjujem prejšnje trditve. Ta izdelek sem redno kupoval do mojega zadnjega naročila novembra 2022, ko sem izkoristil promocijo (2x8 kg), vendar briketi niso imeli enake barve, bili so precej temnejši in močno dišali. Očitno se veliko povratnih informacij strinja s tem. Torej obstaja problem. Zanimivo, da je moj maček dolga leta dobro prenašal prejšnje brikete quality sens, zdaj pa imajo te nove brikete, "novi recepti", zaradi katerih ima moj maček težave z zdravjem.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljen Adrien, žal mi je zaradi anomalije pri teh briketih. Prosimo, da fotografirate brikete in številko serije ter vložite pritožbo preko e-poštnega naslova [email protected], da lahko najdemo rešitev. Lep dan vam želim, Hélène iz Zoomalia
Mathé
1 sporočila
mathé fr
Privlačila me je sestava teh briketov, zato sem za 2 mačka stara 18 mesecev kupila 8 kg paket. Ko sem jih zmešala s Hillsovimi briketi, sta jih oba mačka pojedla, vendar brez pretiranega navdušenja. Kar je morda celo bolje za sterilizirane mačke. Toda, kot so pred menoj zapisali tudi drugi, je vonj teh briketov neprijeten in moten: ne mislim ponovno kupiti teh briketov, saj, čeprav jih moji mački sprejmejo, jaz ne morem prenašati njihovega vonja v kuhinji.
Andrée
2 sporočila
andrée fr
Enako pri meni, moja mačka popolnoma ignorira te brikete, pa je sicer velika požrešnica, a teh sploh noče!
CASSANDRA
1 sporočila
cassandra fr
Obstaja velika težava s temi briketi, ki imajo ogaben vonj, zelo podoben vonju iztrebkov! Imam 6 mačk, 3 jih niso nikoli hotele poskusiti, ostale pa so jih sprejele, ker nisem dajal nič drugega, vendar hitro nobena od njih ni želela več jesti! Vračamo se k starim briketom, saj jih ne morem pustiti stradati! Ostal sem z dvema velikima vrečama, ki jih ne vem, kako naj porabim. Pomoč uporabnikom je neuporabna, saj mi pravijo, da so na voljo za moje nezadovoljstvo in na voljo, vendar ne ponujajo nobenega vračila ali povračila!!! Prva izkušnja z Zoomalio in zadnja! Sprašujem se, če ne bom poslal briketov na analizo, da bi ugotovil, kaj dejansko vsebujejo, da dišijo tako slabo in ne prijajo tolikim mačkam! To se še nikoli ni zgodilo!
Marion
1 sporočila
marion fr
Pozdravljeni vsi skupaj. Moja dve leti stara muca brez težav je te brikete, res pa je, da ji nikoli nisem dala ničesar drugega kot kakovostne brikete in ji postrežem zelo malo, da je ne bi odvrnila. Vedno poje svojo malo skodelico.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Če imajo briketi poseben vonj ali nenavadno teksturo, vas vabimo, da vložite pritožbo na našo službo za podporo strankam preko elektronskega naslova: [email protected]. S spoštovanjem, Hélène iz Zoomalia
SANDRA
1 sporočila
sandra fr
Živjo, imam enak problem, 2 vrečki po 8 kg, katerih moji dve mački nočeta! Po poskusu na mačkah sosedov, enaka ugotovitev, nobena jih ne mara in jih noče jesti, to je sumljivo! Moji mački so vedno cenili menjavo briketov (Purizon, Nutrivet..). Vonj Quality Sens je res zelo neprijeten in močan. MOČNO ODSVETOVANI BRIKETI! Prvi nakup na Zoomalia in veliko razočaranje
Typhanie
1 sporočila
typhanie fr
Enako, mislil sem, da delam dobro, ko sem kupil visokokakovostne brikete, vendar nihče od mojih 3 mačk jih ne mara. Komaj so jih poskusile. Ker so mačke, ki se sprehajajo pred našo hišo, sem jim jih dal. Isti rezultat. Ali je s temi briketi kaj narobe??? To je čudno. Ne priporočam teh briketov. Očitno je tako pri mnogih kupcih, morali bi dobiti povračilo!
EMILIE
1 sporočila
emilie fr
Pozdravljeni, kupila sem 2 velika promocijska pakiranja, a mojim 3 mačkam resnično niso všeč .... Mislila sem, da ravnam prav, ko kupujem bolj zdrave izdelke... 16 kg moram porabiti z mešanjem z drugimi. Ne bom jih več kupila.
Bruno
1 sporočila
bruno fr
Pozdravljeni, vidim, da so bile briketi očitno spremenjene, kar me pomirja, da nisem edini. Hvala za komunikacijo ZOOMALIA... moj maček je zelo shujšal in postal sesalec za mizo ter celo tat! Sedaj iščem novo znamko, kljub moji zalogi teh prekletih briketov...
Evelyne
1 sporočila
evelyne fr
Ugotovila sem tudi, da moja mačka ne mara teh briketov. Škoda, ker gre za kakovostne brikete. Zato sem pri zadnjem naročilu zamenjala znamko ... vrnila sem se k Proplan steriliziranim mačkam, ki sem jih dajala svoji prejšnji mački, ki jih je oboževala.
Myriam
2 sporočila
myriam fr
Težava je, da sem naročil veliko vrečo, prejšnjič so jo mačke brez težav pojedle. Mislim, da so v resnici spremenili formulo. Kaj naj torej naredim s temi količinami briketov? Hvala.
CAROLE
1 sporočila
carole fr
Pozdravljeni, že večkrat sem kupila Quality Sens Light brez žitaric. Vendar so v zadnjem pakiranju briketi nekoliko manjši in temnejši, moj maček pa jih več ne mara. Nikjer ni navedeno, da bi se receptura spremenila. Ali je to res? Ali pa gre zgolj za trenutno nepravilnost? Potrebujem odgovor, ker če se je receptura spremenila, jih žal ne bom več kupovala. Hvala
Myriam
2 sporočila
myriam fr
Ah, opažam enako. Temnejši briketi in moji dve mački jih ignorirata. Kako to? Hvala
PATRICK
1 sporočila
patrick fr
To je bilo prvič za moji dve mački, stare več kot 10 let, ena jo je poskusila, a je noče več, druga pa se je sploh ne dotakne ...! Zelo veliko razočaranje ...
MARIE
4 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, imamo 8 mesecev starega mucka, že je navajena na serijo briketov za sterilizirane mačke. Ali ji lahko dajemo to vrsto briketov ali ne? Če ne, katero serijo nam priporočate? Lep dan.
MARIA JOSE
2 sporočila
maria jose fr
Pozdravljeni, glede na to, da je mucka že sterilizirana, menim, da ji lahko date te brikete. So majhne velikosti in moja dva mačka ju jedeta brez težav. Priporočam jih.
DANIELE
1 sporočila
daniele fr
moj maček je bil kastriran že kot majhen, vedno je jedel te majhne brikete in še vedno jih, je v odlični formi
Agnès
1 sporočila
agnès fr
Pozdravljeni, da, mislim, da ni nobenega problema dati te brikete vašemu mačjemu mladiču; Moja osemnajstletna mačka ni več hotela jest Purina briketov, vendar je s temi ponovno našla apetit;
MARIE
4 sporočila
marie fr
V redu, hvala za vaš nasvet, samo da moj mucek še ni kastriran, ali mu lahko kljub temu to dam?
MARIE
4 sporočila
marie fr
V redu, hvala za vaše nasvete, le da moj mucka še ni steriliziran. Mu lahko to vseeno dam?
MARIE
4 sporočila
marie fr
V redu, hvala za vaše nasvete, le da moj mucek še ni steriliziran, ali mu lahko kljub temu dam?
Audrey
1 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, trenutna cena je v akciji 32,99 evra namesto 54,99 za paket 8 kg. Ali je ta promocija izjemna ali je cena pogosto taka? Prav tako me zanima, ali so ti briketi proizvedeni v Franciji. Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
PIQUET
2 sporočila
piquet fr
Pozdravljeni, glede promocije jih še nisem videl po tako konkurenčni ceni, zato mislim, da je morda začasna, ampak nisem prepričana. Če imate Facebook, postavite vprašanje na strani Zoomalia, hitro boste dobili odgovor. Kar se tiče izvora briketov, imam en paket, je izdelan v Franciji, cesta v deželi Gosse, 40320 St Geours de Maremne.
FRANCOISE
1 sporočila
francoise fr
Pozdravljeni, pravkar sem kupil veliko vrečo Quality Sens in mislim, da bom obžaloval. Moj 13-letni maček, navajen na Cat Chow in Royal Canin Urinary So, odkar je imel težave z urinarnim traktom, se zdi, da mu te nove brikete niso všeč! Je to zaradi oblike ali okusa? Pomešane z drugimi jih pregrizne (in jih izpljune)... Upam, da se bo počasi navadil.
Lisa
27 sporočila
lisa fr
Pozdravljeni, mačke potrebujejo postopen prehod pri menjavi briketov. Idealni prehod traja 11 dni. Prvih sedem dni prehodnega obdobja je najpomembnejših, da se prebavni sistem vaše mačke nežno navadi na nove brikete Quality Sens. Prav v tem obdobju boste opazili, kako dobro se nova prehrana asimilira. Če je potrebno, lahko podaljšate trajanje tega obdobja. 40% nove recepture prvih štiri dni, 50% od 5. do 7. dne, 75% od 8. do 10. dne ter 100% enajsti dan. Shema prehoda na novo prehrano je v opisu izdelka, ne oklevajte in si oglejte. Lep pozdrav, Lisa iz Zoomalia
Anne
2 sporočila
anne fr
Treba je upoštevati, da so precej majhne, eden od mojih mačk ima majhno čeljust (x bengal) in pri drugem je bilo izvlečenih 6 zob... Raje imajo, da so večje velikosti... Potem jih sicer pojedo, toda ne navdušujejo jih tako kot druge.
Raphaële
1 sporočila
raphaële fr
Pozdravljeni, moj steriliziran 8-letni maček tehta 7 kg in ima velik apetit. Je brikete Carnilove Chicken and Rabbit, ki mu zelo ustrezajo, in katerih sestava je odlična, vendar so preveč bogati, da bi izgubil težo. V enem letu je imel tudi 3 cistite in je nagnjen k driski: našla sem ga zunaj pri treh mesecih, bil je zelo bolan (črvi, driska, očitno prehitro odvzet od matere in podhranjen). Ker se mu začenjajo pojavljati bolečine v sklepih (3 akutne bolečinske krize), mu je veterinar svetoval, da mu dam Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management za hujšanje. Jih mu dajem že 1 teden, vendar mu očitno niso všeč, saj jih poje šele proti koncu dneva, potem ko je prosil za nekaj drugega, ker je lačen. Po drugi strani mi sestava Royal Canin briketov ni všeč (preveč glutena, veliko vlaknin, premalo beljakovin). In so dragi za takšno kvaliteto! Ali mu lahko poskusim dati Quality Sens Light Sterilised? Res moram poskrbeti, da izgubi težo, in želim najti najboljšo možno hrano. Hvala za vašo pomoč. Raphaële
jean michel
1 sporočila
jean michel fr
Pozdravljeni Raphaele, te brikete so zelo dobre sestave in razmerje med kakovostjo in ceno je zelo dobro. Dajemo jih naši mladi mački (13 mesecev). Ni imela težav s težo, vendar je imela veliko zdravstvenih težav. Kot vi, smo jo rešili pred 4 meseci iz krempljev ljudi, ki zanjo niso skrbeli, so jo zlorabljali in ji dajali pasje brikete. Priznam, da se je sprva težko navadila na te nove brikete. Sprva jih je malo jedla in zahtevala nekaj drugega. Da bi se navadila, smo jih postopoma uvajali v njeno posodo, tako da smo jih mešali s starimi Royal Canin za sterilizirane mladiče. Toda kot vi, tudi mi nismo bili prepričani v sestavo Royal Canin, ki so nam jih priporočili pri veterinarju. Sprva smo jih dali nekaj za 2/3 dni, nato približno 20 % v enakem obdobju itd., dokler ni jedla samo Quality Sense. Verjamem, da v znamkah, ki se prodajajo pri veterinarjih, dajo zelo privlačne produkte za živali, Quality Sense se mi zdijo bolj zdrave in naša mala mačka jih dobro prebavi. Lahko poskusite s svojo mačko, vendar vsi lastniki mačk vedo, koliko so naši mali spremljevalci občutljivi in pogosto zahtevni. Potrebujejo konstantno prehrano, imajo radi svoje navade. Želim vam veliko sreče pri reševanju zdravstvenih težav vašega malega spremljevalca, Corinne.
Sandy
3 sporočila
sandy fr
Pozdravljeni,Imam dva različna mačka, eden je križanec svetega birma, torej velik in ima dober apetit, drugi pa je manjši evropejec z manj apetitom, ki ima težave s stresom in zato redno trpi za drisko.Odkar jima dajem te brikete, križanec ne pridobiva nepotrebne teže, evropejec pa nima več nobene driske.Priporočam, da poskusite te brikete!
Helene
2 sporočila
helene fr
Pozdravljeni, če ima vaša mačka težave s sklepi, vam močno priporočam, da iz prehrane izločite žitarice in prav tako pazite na sladkor. Moji dve enajstletni mački zelo cenita te brikete. Mešam jih z drugo znamko, ki je trenutno zoomalia ne prodaja na svoji spletni strani: Amikinos. Briketi brez žitaric in brez sladkorja.
LINDA
1 sporočila
linda fr
Moji mački sta bili navdušeni in to je pomagalo nadzorovati težo moje 2 leti stare mačke. Briketi so zabavni, so v obliki kosti! Poleg tega je njihova energijska vrednost in sestava dobra in zdrava. Vendar pa za brikete, specializirane za urinske kamne, je bolje izbrati brikete za urinarno higieno.
olivier
1 sporočila
olivier fr
Dober dan, moj maine coon je star 20 mesecev in je steriliziran. Ali mu ta hrana ustreza?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta hrana bo ustrezala vašemu Main Coonu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Coraline
1 sporočila
coraline fr
Pozdravljeni, ali je mogoče dobiti več podrobnosti o uporabljenem mesu? Ker perutnina je precej širok pojem... Sveže meso, dehidrirano meso, drobovina? Procenti? In kaj pa glede zelenjave? Katere so? Ali so v njej tudi grah? Imate procente? Če ne, kako lahko kontaktiram znamko? Najlepša hvala. Lep dan, Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, te brikete so narejene iz dehidriranega perutninskega mesa (65 % piščanca, 25 % raca, 20 % puran). Zelenjava predstavlja koncentrate rastlinskih beljakovin, kot so grah: zeleni grah, čičerika in fižol. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Virginie
1 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, ali bi bilo mogoče izvedeti vrednost magnezija? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vsebnost magnezija znaša 0,10 %. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
maryline
1 sporočila
maryline fr
Pozdravljeni,Ta linija izdelkov navaja, da ima več vitaminov A in D3 za preprečevanje ledvičnih kamnov, vendar ima linija za odrasle brez žit enako doziranje vitaminov (A18000 in D3 1500). Zakaj je enako?Običajno vsebujejo briketi, specifični za preprečevanje kamnov, kalcijev sulfat za znižanje PH-vrednosti. Katero je doziranje, če ga vsebuje?Res potrebujem brikete, ki bodo zaščitili mojega mačka, ki je zelo občutljiv na ledvične kamne. Jedel je Specific Urinary, vendar jih težko prebavi in pogosto bruha. Ta linija brez žit se mi sicer zdi popolna.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, QUALITY SENS brez žit za sterilizirane mačke ni specifična veterinarska hrana proti ledvičnim kamnom: podpira dobro zdravje sečilnega sistema s prilagojenimi vsebnostmi kalcija, fosforja in magnezija. Ne glede na to, ali gre za brikete QUALITY SENS brez žit za odrasle ali brikete QUALITY SENS brez žit za sterilizirane mačke, je cilj ohranjanje zdravja sečilnega sistema in torej izogibanje presežku mineralov, ki so vzrok za ledvične kamne. Quality Sens za sterilizirane mačke je formuliran tako, da preprečuje debelost in zagotavlja prehrano, ki je bližje mesojedskemu režimu mačke.
Lep pozdrav,
Alexandra iz Zoomalije
Isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, ali se te briketi lahko dajo mačkam, starejšim od 10 let? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, seveda lahko svojemu mačku, tudi če je starejši od 10 let, brez skrbi dajete te brikete.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Aurore
2 sporočila
aurore fr
Odkar ste spremenili sestavo, je moj maček bolan! Seveda nisem mogel izvesti prehoda, ker nisem bil obveščen o novi sestavi, ampak celo ko pogledamo novo sestavo, ki se je povečala s 4 na 11 vrstic, ni čudno, da je bolan! Nič ni naravnega!!! Prešli smo iz piščanca na dehidrirane piščančje beljakovine!!! Žalostno

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo