Vprašanja, razprave o izdelkih QUALITY SENS Kitten s piščancem za rastoče Mucke
16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
29 sporočila
audrey
Bom poskusil te brikete za mojo mačko, ki veliko hodi ven zdaj, ko je lepo vreme nazaj, in vsebujejo več kalorij
1 sporočila
houda
Pozdravljeni,Naša pet in pol mesecev stara mačja samička je jedla brikete: QUALITY SENS Kitten za rast muck. Po navodilih na embalaži se lahko uporabljajo do enega leta starosti. Pravkar je bila sterilizirana, ali naj nadaljujemo z dajanjem teh briketov do njenega prvega leta? Zahvaljujem se vam.
2 sporočila
delphine
Pozdravljeni. Po sterilizaciji mačjih mladičev je treba prilagoditi njihovo prehrano novim potrebam. Če so briketi za mladičke preveč bogati za vašega mladička, zmanjšajte količino in/ali začnite prehod na brikete za sterilizirane mačke. Potem ko boste porabili vse brikete za mladičke, preidite izključno na brikete za odrasle sterilizirane mačke. Idealno je, da to energetsko tranzicijo začnete v sodelovanju z vašim veterinarjem.
29 sporočila
audrey
Ne majhno mucko, ki še raste in hoče brez omejitev
1 sporočila
myriam
Pozdravljeni, moji mački kmalu dopolnita 8 mesecev, ali naj izberem kvaliteto za mladičke ali odrasle mačke, hvala
2 sporočila
floriane
Pozdravljeni, do njihovega prvega leta starosti bo treba kupiti mačje brikete za mladiče. Lep dan.
2 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, izbrati boste morali odraslo hrano za živali, saj potrebe niso več enake.
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni. Imam 4 mačke, zadnja dva sta brata. Zdaj imata eno leto. Brez težav sta jedla brikete Quality Sens. Prav zagnano sta se jih lotila. Jedla sta te brikete do starosti 10 mesecev, potem pa sta prešla na odrasle brikete, ker sta jedla tudi tiste od mojih drugih dveh mačk. Moram reči, da sta precej požrešna. Lep pozdrav
1 sporočila
danielle
Nemogoče je, da bi mojemu 4-mesečnemu mucku poskušal dati brikete (morda so pretrdi, poskusil sem že z več blagovnimi znamkami ...) zato jih zmešam z nekaj koščki v želeju, da briketi postanejo mehkejši, in jih poje... So Quality Sens briketi trdi? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Peleti QUALITY SENS so suhi peleti. Če vaš mucek ni naklonjen uživanju peletov, je vsekakor najbolje, da dodate mokro hrano. https://www.zoomalia.com/animalerie/sachet-fraicheur-quality-sens-pure-pour-chat-adulte-p-34992.html Lahko se odločite tudi za dodatek lososovega olja. Odlično za zdravje, lososovo olje ima številne vrline in je zelo okusno. Vaš maček bo ob mešanju s peleti kmalu užival v svojem obroku. https://www.zoomalia.com/animalerie/huile-de-saumon-premium-quality-sens-p-28069.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
stephanie
PozdravljeniDa, so trde
1 sporočila
marine
Pozdravljeni, ali to deluje za mladiče, stare 3 mesece? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je povsem primeren za tri mesece stare mladičke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
benedicte
Moja mucka je stara 4 mesece in brez težav je vse.
3 sporočila
pauline
Pozdravljeni,Ali ta izdelek vključuje merilno skodelico? Ali pa je skodelica te blagovne znamke na voljo ločeno?Hvala vnaprej.Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Žal za ta izdelek ne obstaja merilna posodica. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
29 sporočila
audrey
Pustite, da se mačka samoregulira, še posebej v tej starosti