Vprašanja, razprave o izdelkih QUALITY SENS HFG Multipack - Mešanica 6 receptov - Naravni mokri pasji obroki s koščki v juhi za mačke in mladičke
96% stranke
priporočam ta izdelek
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
kevin
Pozdravljeni, koliko je ta hrana vredna za mladiče? Imam pasmo maine coon in se sprašujem o njeni prihodnji hrani. Lep pozdrav,
1 sporočila
camille
Pozdravljeni, moja mačka je stara 9 mesecev in je bila kastrirana pred 2 mesecema. Z vidika prehrane vam moram priznati, da nisem delal nobenih zapletenih izračunov. Vidim pa, da ji paštete zelo ustrezajo. Trenutno ji jih dajem malo zjutraj, ko se zbudim, in malo zvečer. Tako ena konzerva zdrži 1 do 2 dni. Uporabljam jih res kot dopolnilo k briketom, kot majhno zadovoljstvo. Moja mačka še posebej uživa v okusih ribe... Nedavno sem kupil paket 24 konzerv tune, inčunov, riža. Res so fileti inčunov, ni neka nejasna kaša.
1 sporočila
vanessa
Pozdravljeni, imam tudi maine coon-a, starega 7 mesecev, in mu kot dopolnilo k specifičnim briketom za maine coon-a dajem te paštete. Dajem mu pol pločevinke na dan. To so paštete v juhi brez dodatkov, vse je naravno. Pri tuni so sardoni vidni, pri piščancu pa je jasno, da gre za narezanega piščanca, brez skrbi. Te paštete so enakovredne drugi naravni znamki (almo), vendar so manj drage.
1 sporočila
morgane
Moje mačke jih obožujejo! Dišijo in izgledajo kot prava hrana, ne pa kot neka grozna mešanica, kot jo pogosto dobimo pri mačji hrani ^^' Zelo so mi všeč
1 sporočila
fabrice
Dober večer, Maine coon tudi!!! "Tolstoï" se zdi, da zelo uživa v tej pašteti (razen skuše!), ki se mu servira (1 pločevinka/dan) kot dopolnilo k njegovi suhi hrani po želji. Naravna sestava me prepriča, da mu ne more škoditi. Izmenjujem (ne vem prav, zakaj) med Bubi in Quality sens.
2 sporočila
david
Pozdravljeni, delež ogljikovih hidratov je zelo redko naveden na mačjih konzervah. Izračunavamo ga na podlagi nekaterih komponent in vsebnosti vlage. Ko izračunam delež ogljikovih hidratov z Quality Sens v juhasti različici iz tega paketa, pride delež ogljikovih hidratov vedno na 0,0 %, kar ni mogoče. - Ali mi lahko, prosim, poveste delež ogljikovih hidratov za vsak okus v tem paketu? Čakam na vaš odgovor. S spoštovanjem
8 sporočila
pascale
Pozdravljeni, res je, da je vsebnost ogljikovih hidratov 0, živilo ohranja juha, zato je treba preveriti, ali ni soli preveč. Za pomoč uporabljam spletno stran https://www.mes-croquettes.com/analyser-mes-croquettes, kar je lahko uporabno pri nakupih. Lep pozdrav.
1 sporočila
marylise
Pozdravljeni, naročil sem ta paket vlažne hrane zaradi njenih prehranskih kvalitet, surovih beljakovin brez soli, brez žitaric, brez sladkorja in da preizkusim. Mojemu mačjemu mladiču so bili vsi všeč razen tistega z makrelo. Škoda, ker k komentarju ne moremo dodati fotografije, saj je sestava zelo jasna in to je razlog mojega nakupa. Poleg tega je navedeno: - dopolnilna hrana. - Hrana za mačke sestavljena iz naravnih sestavin, primeren za človeško prehrano. To nekaj pove! Lepo nadaljujte.