Vprašanja, razprave o izdelkih QUALITY SENS HFG Multipack Festivni - Mešanica 6 receptur - V omaki 100% naravne paštete za mačke in mladičke
100% stranke
priporočam ta izdelek
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
anna
Moj 1 leto in pol star steriliziran maček zjutraj in zvečer poje majhno konzervo poleg briketov. Obožuje vse okuse.
2 sporočila
catherine
Moja dva mačka, samec star 2 leti in pol ter samička skoraj 7 mesec pokonjeno, imata eno škatlo za dva na dan in jo obožujeta. Moj samec ne mara ravno tistih s piščancem, razen če je zraven tuna, mala pa poje vse.
1 sporočila
nonce
Ali je linija juh ali žele primerna za sterilizirane mačke in če je, ali je količina, ki jo je treba dati, zapisana na embalaži?
1 sporočila
isabelle
Dajem to pašteto svojim steriliziranim mačkam v majhnih količinah kot dodatek k briketom Hill's za sterilizirane mačke.
1 sporočila
corinne
Dnevno jim poleg brezžitaric dajem tudi konzervo, in moji sterilizirani mački so v odlični formi. Vendar pa jim okus s piščancem ne ustreza.
2 sporočila
catherine
Moja dva mačka, samec star dve leti in pol ter samica, stara skoraj 7 mesecev, oba sterilizirana, imata eno pločevinko skupaj na dan in obožujeta to hrano. Moj samec ne mara preveč tistih s piščancem, razen če je zraven tuna, mala pa poje vse.
1 sporočila
severine
Pozdravljeni, moja sterilizirana mačka stara 1 leto in 3/4 poje zvečer konzervo hrane kot dodatek k svoji suhi hrani (okoli 30g na dan Nutrivet Inné). Obožuje vse okuse (želeje, juhe, praznične) in tudi sam menim, da hrana diši dobro.