Vprašanja, razprave o izdelkih QUALITY SENS HFG Jelly - Naravne paštete v želeju 85g za mačke in mladičke - 6 receptov po izbiri
94% stranke
priporočam ta izdelek
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
charlyne
Pozdravljeni, rad bi vedel, kdaj se zgodi, da moj mucek ne poje celotne konzerve. Kako naj v tem primeru shranjujem? Na suhem ali v hladilniku? Hvala
8 sporočila
pascale
Pozdravljeni, ali je na škatli navedeno, kar zadeva zgoščevalec: AGAR AGAR (E406)? GUMA KARIJUBA (E410)? KASIJOVA GUMA (E427)? KARAGENAN (E407)? GVAR GUMA (E412)? Eden od mojih 8 mačk je alergičen (zelo izrazito mudi dlako) na nekatere od teh gumi. Zahvaljujem se vam za odgovor.
2 sporočila
anna-malika
Pozdravljeni,imam škatlo pred seboj in vam potrjujem prisotnost E410, E407 in E412
1 sporočila
agnès
Živjo, kupil sem vrsto Tuna 42% in skuše 4%. .....(E410 gumi rožičevca.
2 sporočila
anna-malika
Če bi moral izbirati, bi raje vzel isti znamki mesni obrok v juhi. Sestava je vrhunska, zelo dobro razmerje med beljakovinami, vlago in kakovostjo cene. Moja je izbirčna, preizkusila je žele s piščancem, šunko in sirom, vendar ji ni bil všeč, kar me je še utrdilo v prepričanju, da bom še naprej poskušal s tem.
2 sporočila
elisabeth
Pozdravljeni, rada bi vedela natančno sestavo škatel Quality Sens v želeju. Hvala, Elisabeth
6 sporočila
veronique
Naravne sestavine, primerne za prehrano ljudiPiščanec 46% Voda 45% Kozice 4% Piščančja juha 2,5% Riž 1,5% ZgoščevalciSurove beljakovine 12% Maščoba 0,5% Vlaknine 1% Vlažnost 84,5% Surov pepel 2% Kalcij 54 na 100gTo so zelo okusne konzerve, moja mačka, ki je zelo izbirčna, jih obožuje. Vsak dan ji dam eno majhno konzervo in neomejeno suhe hrane.
1 sporočila
fabienne
Pozdravljeni, ali je ta izdelek popolna hrana ali dopolnilna hrana? Lep pozdrav, Fabienne
6 sporočila
veronique
Pozdravljeni, mislim, da je to primerno kot dodatek k briketom za zdrave mačke. Za bolno ali okrevalo mačko, ki zavrača skoraj vse, kar ji ponudimo, lahko damo samo to.
3 sporočila
daniele
Obstajajo ljudje, ki hranijo svoje mačke samo z mokro hrano, te konzerve so še posebej dobre brez dodatkov, jih zelo priporočam, osebno sem malo opustil brikete, ja enostavni, poceni, ampak ne tako dobri za muca.
2 sporočila
rolande
Ta hrana je privlačna za mačko, poleg tega pa škatle v smeti ne smrdijo, v nasprotju z nekaterimi znamkami.
2 sporočila
anne
Pozdravljeni, z moje strani sem ga dala svoji mački, ki trpi za kronično ledvično boleznijo in ni več želela briketov. Kmalu se jih je naveličala, enako kot ostali dve. Nekateri kosi so preveliki ali pa se prehitro drobijo. Upoštevati je treba čeljust mačke.