Vprašanja, razprave o izdelkih QUALITY SENS HFG - Mokre pasje hrane v juhi 100% Naravno 70g za mačke in mačje mladiče - 6 receptov po izbiri

28 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Micaela
1 sporočila
micaela fr
Snif Snif... res je, da je moji mali mucki zelo všeč ta pašteta v juhi, ampak... proizvedena je na Tajskem!!! To ni mogoče! Zakaj bi morali hrano za naše mačke pripeljati tako daleč? Torej ne... ne bom je kupil, čeprav resnično izgleda zelo naravno.
marie
6 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, želel bi izvedeti vrednost fosforja, prosim. Hvala.
aurélia
3 sporočila
aurélia fr
Ta živilo ni popolno? Manjkajo mu tavrin in vitamini, ki so za mačke nepogrešljivi? To se bojim ob pogledu na sestavo, pozor!!
Aurore
2 sporočila
aurore fr
Razen če dobro preberete, vsebuje tavrin in vitamine...
Pauline
1 sporočila
pauline fr
Kako zagotoviti, da ta hrana ni preveč slana za mačke? Ali so v njej ojačevalci okusa, konzervansi?
Sandrine
2 sporočila
sandrine fr
Ne morem reči, ali je preveč slano, ne opazim, da bi moja mačka pila več. Dajem ji približno enkrat na teden. Vsakodnevno uporabljam pašteto in brikete. Moja mačka ima rada te konzerve, vendar manj želeje.
Arlette
1 sporočila
arlette fr
Žal mi je, ne okusim, kar dam Naïi, vendar se zdi naravno in privlačno! Ta mala gurmanka zelo uživa v teh majhnih ribjih konzervah, razen v tistih z skušo! V konzervah z lososom in kozicami se dobro vidijo majhne kozice! Odkar ji ponujam te konzerve, postaja bolj izbirčna!!!
PASCALE
1 sporočila
pascale fr
moja mala Zoé obožuje te majhne škatlice, dam ji 50 g opoldne in 50 g zvečer kot dodatek, ima pa tudi neomejeno količino briketov
Guy
1 sporočila
guy fr
Pozdravljeni, ja, to dopolnjuje brikete in muce so navdušene nad tem!
Evelyne
1 sporočila
evelyne fr
Pozdravljeni, poskusila sem prvič, moji mački so zelo izbirčni in jim je zelo všeč. Zato sem ponovno oddala naročilo. Lep pozdrav, Evelyne
Magali
1 sporočila
magali fr
Potrjujem, da je to dopolnilo k briketom. Moja mala Gigi obožuje
Violette
25 sporočila
violette fr
Zdravo. Glede na sestavo mislim, da je ta hrana bolj "doplnilna". Ali mi lahko poveste, ali je to tako, prosim? Hvala!
Charlene
1 sporočila
charlene fr
Zase sem to uporabil kot dopolnilo k briketom, da malo popestrim vsakodnevno prehrano.
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Dober večer, zame je to obedovanje z užitkom. Moja mačka je vsak dan na briketih, enkrat na teden pa ji dam konzervo paštete in moram reči, da ko me sliši, kako jo odpiram, priteče tekom... in ugotavljam, da je kakovost vrhunska.
christophe
1 sporočila
christophe fr
Da, na splošno pa je treba vse, kar vsebuje tuno in podobne slane stvari, redko dajati živalim! Treba je dodajati kot spremembo in kot poslastico k drugim hranam, zlasti k briketom, predvsem pa v "mono" dieti: to pomeni, ko se morate omejiti na eno vrsto hrane za mačko, ki je občutljiva, bolna, izbirčna... za razbijanje monotonije, da je krožnik praznen tudi in predvsem, ko omejujemo vnos (kar ni najboljši znak)
Jean Philippe
1 sporočila
jean philippe fr
moja mačka Omalet, ki je zelo izbirčna, jih obožuje
Sara
1 sporočila
sara fr
Živjo, ali veste, kdaj bo ta izdelek spet na zalogi prosim? Moj maček je zdaj začel jesti samo hrano na osnovi rib in ne vidim, da bi se karkoli vrnilo na vašo spletno stran!! hvala
Sofia
1 sporočila
sofia fr
Pozdravljeni, ali veste, kdaj bo ta izdelek spet na zalogi, prosim? Hvala.
Sandra
1 sporočila
sandra fr
Pozdravljeni, že nekaj tednov moji mucki kot dodatek k njihovi suhi hrani dobivajo to "pašteto" in so z njo zelo zadovoljni. Pravkar so bili sterilizirani in rada bi jim jo še naprej dajala, seveda kot dodatek, ampak nisem prepričana, ali je ta hrana namenjena steriliziranim mačkam. Mi lahko poveste, če jo lahko še naprej dobivajo ali morda ni primerna?
Bernadette
1 sporočila
bernadette fr
Imam tri sterilizirane mačke, stare od 5 do 17 let. Poleg briketov jim dajem tudi to pašteto in vse gre v redu.
Anne-Laure
10 sporočila
anne-laure fr
Pozdravljeni, osebno menim, da je glavno, da jim damo čim manj predelane hrane in hrane z dodanim sladkorjem. Jaz jim nikoli nisem dala briketov ali paštete za sterilizirane kastrirane mačke, in niso prekomerno težki ter nimajo slabih krvnih izvidov. Vendar so to mačke, ki imajo dostop do zunanjosti.
Patrick
1 sporočila
patrick fr
Naša 16-mesečna britanska dolgodlaka mačka obožuje te škatlice, vendar izbirčno, pacifiško tuno ali tuno+inčune, ostale je ne zanimajo. Vedno ima na razpolago Carnilove brikete brez žit, ki prav tako vsebujejo tuno. Gospodična je zelo 'ribja'. Veliko se giba in ima s to kombinacijo hrane čudovit kožuh.
Herve
1 sporočila
herve fr
Pozdravljeni, za mene je to občasno. Vsebino škatle zmešam s standardnimi briketi. Moji mački so nad tem nori.
Myriam
1 sporočila
myriam fr
Moji mački obožujeta različico s tuno in kozicami, vendar ne marata različice s šunko in sirom.
Melania
1 sporočila
melania fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali gre za popolno ali dopolnilno prehrano. Hvala
ISABELLE
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, to je dopolnilna mokra hrana, ki jo dajem svoji mački kot dopolnilo njenim briketom ORIJEN SIX FISH brez žitaric.
Virginie
2 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, to je dejansko dopolnilna prehrana. To ne more biti edina prehrana vaše mačke. V tem primeru bi ji morali zagotoviti prehranske dodatke.
Delphine
2 sporočila
delphine fr
Pozdravljeni, kdaj bo ta izdelek spet na zalogi? Hvala
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Trenutno nimamo natančnega datuma, kdaj bomo ponovno prejeli ta artikel na zalogo. Pričakujemo, da ga bomo prejeli konec marca. Predlagam, da redno preverjate našo spletno stran za posodobitve, prav tako pa lahko vnesete svoj e-poštni naslov v opozorila, da boste obveščeni takoj, ko bo artikel ponovno na zalogi. S spoštovanjem, Marie

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo