Vprašanja, razprave o izdelkih QUALITY SENS Adult Outdoor za odrasle mačke
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
laura
Pozdravljeni, nimam nobenih težav s piščančjimi gnezdeci, saj imam dva mačka, ki ju oba zelo dobro prenašata. En maček je star 10 let, drugi pa 1 leto.
2 sporočila
stéphanie
Dober večer, moj 18-letni maček je imel težave z ledvicami in sem ga zdravila s posebnimi medicinskimi briketi znamke Hill's, ki mi jih je priporočil veterinar. Obstajajo pa tudi druge znamke, ki se ukvarjajo s tovrstnimi zdravstvenimi težavami, kot so Virbac, Royal Canin... Ampak, da odgovorim na vaše vprašanje, moj maček, ki je po štirih letih zdravljenja s posebnimi briketi za svoje zdravstvene težave zdaj boljši, že nekaj mesecev uživa te brikete. Pred kratkim sem bila pri veterinarju, ki mu je vzel kri, in te brikete mu niso škodovale, njegove težave se niso ponovno pojavile. Zato menim, da so ti briketi dobri za zdravje naših ljubljenčkov, saj so precej bolj naravni kot druge blagovne znamke, kot so Friskies ali druge, ki jih najdemo v trgovinah. Prav tako jemljem iste znamke paštete v juhi in želeju, ki jih maček obožuje, prav tako pa tudi moja druga dva mačka. Nisem veterinar, podajam vam svoje mnenje, in lahko bodisi začnete z zdravljenjem njegove zdravstvene težave s posebnimi briketi, če tega še niste storili, ali pa preidete na te brikete in v enem mesecu preverite zdravstveno stanje vašega mačka; sami boste videli, ali mu te brikete ustrezajo ali ne. Če se je njegovo stanje izboljšalo, toliko bolje, in če ostaja enako, to pomeni, da ti briketi niso škodljivi. Preberite opis teh briket, paštet in boste sami videli, da so ti izdelki naravni, zato po mojem mnenju vašemu mačku ne bodo škodili. Stéphanie Pravkar sem preverila opis briketov, omenjajo vitamine... zato si oglejte ta opis.
10 sporočila
isabelle
Pozdravljena, Stéphanie, najlepša hvala za vašo prijaznost in odgovor na moje vprašanje. Moj Grisou je imel zdravstvene težave, saj ni hotel jesti in piti zaradi zdravila, ki ga je predpisal moj bivši veterinar, imenovanega Metacam. Zdaj sem zamenjal veterinarja in mu dal ponovno opraviti krvni test. Ugotovil je, da ima zmanjšano število rdečih krvničk, zato iščem hrano, bogato z železom in vitamini. Še enkrat hvala.
2 sporočila
stéphanie
Ni za kaj, upam, da boste našli rešitev za zdravljenje Grisoua. Ostanite v stiku.
13 sporočila
isabelle
Za odgovor Isabelle D. Moj maček postane bolan zaradi svojih briketov. Odstranite jih, ker preveč bruha.
10 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, ali imajo zdravstvene težave tudi vaš maček, če ni preveč indiskretno, gospa Karma W
2 sporočila
nathalie
Moje mačke niso prenesle teh briketov
10 sporočila
isabelle
Hvala, da niste odgovorili, gospa Nathalie D
10 sporočila
isabelle
Dober večer, rad bi kupil te brikete za svojega Grisouja, ker ima zmanjšano število rdečih krvničk. Ali so bogate z vitamini in železom? Ali mi lahko odgovorite, hvala, Zoomalia
1 sporočila
karla
Pozdravljeni, Moje 3 mačke imajo te brikete že več kot eno leto
3 sporočila
patrick
Zdravo, mojim mačkam ni bilo všeč.
1 sporočila
charlotte
Najbolje bi bilo vprašanje zastaviti veterinarju
10 sporočila
isabelle
Hvala za odgovor, gospa Charlotte b