Vprašanja, razprave o izdelkih PURINA ONE Pašteta za mačke Junior s lososom

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
5265101@rgpd.fr
1 sporočila
Pozdravljeni, rad bi izvedel količino dnevno paštete One in briketov One za šest mesecev starega mucka, ker se mi zdi, da ne pridobiva veliko na teži. Imate morda kakšen nasvet za tega zelo plašnega mucka? Hvala.
CAROLINE
2 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni,

Če je samica, bo njena velikost manjša kot pri samcu. Pri 6 mesecih bi morala tehtati okoli 3kg, toda če tehta 2kg in nekaj, to ni preveč skrb vzbujajoče, pomembno je, da kljub temu še malo je.

Priporočila za uravnoteženo prehrano so: 2/3 briketov Purina One za mladičke in 1/3 vrečke. To je približno 60g briketov na dan in 20g vrečk. Sheba ponuja kupole (na voljo v supermarketih) s piščancem in tunino, moji jih obožujejo.

Lahko poskusite tudi brikete Royal Canin Kitten, ki so zelo majhni in jih lahko malce navlažite.

Za njeno plašnost je potrebno, da jo večkrat na dan izzovete, da se navadi na vašo prisotnost, igranje z listom, miško iz blaga, plastično žogo... Poskusite z aluminijasto kroglico za igro, stane vas nič in lahko spodbudi njeno željo po igri.

Potrpežljivost je ključna beseda...

Lep dan!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo