Vprašanja, razprave o izdelkih Puščavski pesek za terarij Exo Terra
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
lucas
Ali lahko uporabim ta pesek za leopardjega gekona?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za leopardje gekone, še posebej mlade, pesek ni priporočljiv, saj obstaja nevarnost, da bi ga pojedli. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, imam peskače, ali bi bil ta pesek primeren? Če da, koliko vreč bi potreboval za terarij velikosti 60 cm x 30 cm? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, gre za kopača (kačo), zato potrebuje pesek ali druge podlage za vrtanje. Pomembno je, da kače ne hranite v terariju, če uporabljate pesek kot podlago. Če izberete drugo podlago, se prepričajte, da se lahko še vedno vkoplje, saj je to zanjo nujno. Za vaš terarij bosta zadostovala 2 paketa peska za debelino od 3 do 4 cm. Lepo pozdravljeni, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
david
dober dan, ali je ta pesek primeren za elaphe guttata?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne priporočamo uporabe peska za to vrsto, ki potrebuje okolje z vlago med 50 in 80 % in ki, kljub veliki prilagodljivosti, ne živi v puščavskem okolju.
Lep pozdrav,
Alexandra iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Alexandra iz Zoomalia
1 sporočila
melanie
Živijo, ali je ta pesek primeren za stepne želve, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta pesek bi moral biti primeren za vašo želvo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
sarah
Pozdravljeni, ali bi bil ta pesek primeren za moje palčnike?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta pesek je popolnoma primeren za palčke. Edina težava je, da se njihova jajčeca lahko zmešajo z zrni peska, ko bodo odlagali jajčeca.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta pesek je popolnoma primeren za palčke. Edina težava je, da se njihova jajčeca lahko zmešajo z zrni peska, ko bodo odlagali jajčeca.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christian
Pozdravljeni, približno koliko vrečk mi bo potrebno za plast debeline 2,5 cm, glede na to, da moj terarij meri 60x45x45 cm? Hvala vnaprej...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za izdelavo sloja debeline 2,5 cm potrebujete 6,75 kg peska.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
frederic
Pozdravljeni, ali obstaja nevarnost črevesne zapore pri mojih leopardjih gekonih zaradi tega peska
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Pesek je primeren za živali. Ne bi smelo biti takšnih skrbi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Pesek je primeren za živali. Ne bi smelo biti takšnih skrbi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
jean pierre
Pozdravljeni, za terarij velikosti 120x50 koliko vrečk potrebujete? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Vse je odvisno od debeline plasti in živali znotraj terarija. Za običajno tanko plast potrebujete približno tri vreče.Lep pozdrav,Pierre