Vprašanja, razprave o izdelkih
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
didier
Pozdravljeni, ali je kletka Brio Mini na voljo? Ali je kletka dostavljena z vidnimi dodatki (2 hranilnici, 1 napajalnik, gredice)? Ali so gredice votle ali polne? Enkrat smo imeli uši in skrivale so se v votlih ceveh gredic. Kako se napolnijo hranilnice (ali se obrnejo ali jih je treba ročno odstraniti, da se jih napolni)? Iz česa je narejen pladenj spodaj, kamor se da pesek? Imate dodatno opremo (na primer dodaten napajalnik bi bil dobra ideja)? Hvala vnaprej za vaše odgovore.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vse informacije kot odgovor na vaša vprašanja najdete v opisu izdelka. Kletka je dobavljena z dodatki, krmilnik se vrti, da omogoča ponovno polnjenje od zunaj, palice so votle, in Brio mini je na zalogi. Ta kletka je v celoti kovinska, vključno z dnom. Dodaten napajalnik lahko kupite tako, da sledite naslednji povezavi: https://www.zoomalia.com/animalerie/accessoires-oiseaux-c-1021-1.html#abreuvoir-pour-oiseaux
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jacqueline
Čakam na dostavo voljere BRIO, za par golobov srednje velikosti - že imam eno voljero, ki jo zamenjujem z novo, ki sem jo naročil pri vas - ali bodo sedala dovolj trdna? Na tisti, ki jo menjam, so vsa počila, zamenjal sem jih z lesenimi, pritrjenim na mrežo z notranjo in zunanjo podložko ter vijakom (krilcem), ki jih drži. Hvala za vaš odgovor. -
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, glede teh gred nismo prejeli povratnih informacij o naletenih težavah, zato je težko oceniti njihovo trdnost. To je odvisno od števila ptic in vrst, prevelika teža lahko dejansko oslabi gredo. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
mylene
Pozdravljeni, so dimenzije vzete s streho vključeno? Je pod streho mreža, tako da se kletko lahko uporablja tudi brez strehe? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To so zunanje dimenzije z streho. Na vrhu ni mreže. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
philippe
Ptica BRIO Maxi bo na voljo kdaj, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
žal je ta ptičja kletka ni več na voljo.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
žal je ta ptičja kletka ni več na voljo.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
sandrine
dober dan, zanima me, če ta srednje velika voljera ustreza za par nimf? hvala za vaš odgovor. lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vaše nimfe se bodo v tej kletki počutile zelo dobro. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jean-marc
Je li voliera BRIO Maxi na voljo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Na žalost, velika voliera trenutno ni na voljo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Na žalost, velika voliera trenutno ni na voljo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sandra
Iščem kletko za goloba, ali je na voljo največja? Če da, bi lahko izvedela točne notranje dimenzije, prosim? Sandra
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Voliera Brio ni primerna za goloba, primerna je za majhne ptice, papige in eksotične ptice.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia