Vprašanja, razprave o izdelkih Ptičja hišica Zolia iz trstike

100% stranke

priporočam ta izdelek

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Nicole
2 sporočila
nicole fr
Ali ptice resnično gnezdijo v njem? Mojega zunaj nikoli niso obiskali. Ni dovolj vodotesen za gnezdo na prostem. Po določenem času se je prepolovil, razmočen od dežja! Torej, po mojem mnenju, je res bolj primeren za uporabo kot zunanje krmilnico ali notranje gnezdo. Zelo dekorativen v vsakem primeru.
vanessa
1 sporočila
vanessa fr
Pozdravljeni, oseba je od leta 2021 na drevesu, vendar se nihče ni zanimal za to. Potreben je čas, vendar zaenkrat še nič.
NICOLE
1 sporočila
nicole fr
Pozdravljeni, ta predmet ni ne ptičja hišica ne krmilnica. Pravzaprav za ptice nič ne pomeni, saj jih sploh ne zanima. Je kvečjemu dekorativen!!!
ghyslaine
2 sporočila
ghyslaine fr
Res je, ptice se tega nikoli ne lotijo. Že dolgo ga imam v vrtu, brez uspeha!!!
Céline
86 sporočila
céline fr
Pozdravljene vse skupaj,Vabimo vas, da preberete te blog prispevke o pticah v vrtovih. V njih boste našli prave vrste gnezdilnic glede na vrsto ptice. Dejansko nekatere divje ptice nikoli ne bodo gnezdile v umetnem gnezdu in bodo raje izbrale svoje naravno gnezdo.https://www.zoomalia.com/blog/article/comment-attirer-les-oiseaux-dans-un-nichoir.htmlhttps://www.zoomalia.com/blog/article/oiseaux-du-jardin-en-hiver-quid.html

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo