Vprašanja, razprave o izdelkih Prozorna zaščitna mreža za mačke Zolia Angel - na voljo v 3 velikostih
14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
cindy
Pozdravljeni, ali je mrežo mogoče enostavno razrezati, da se prilagodi dimenzijam okna? Hvala
1 sporočila
tania
Pozdravljeni, Da, zelo enostavno je, to je neke vrste ribiška vrvica :)
1 sporočila
florence
Enostavno se razreže in lahko se namesti na okvir z letvicami. Vendar ni zdržal več kot 2 uri proti muckam iz našega združenja, ki so pobegnile!!! Kupili smo jih več, ki smo jih morali vreči stran. Priporočal bi vam tistega, ki je ojačan z žično mrežo ali kokošjo mrežo (pobarvano v črno, da je manj vidno in posledično bolj estetsko).
1 sporočila
christine
Kupite lesene letve, da naredite okvir za vaš balkon, na katerega boste pritrdili mrežo brez vrtanja, da bo ostalo čvrsto in resnično varno
1 sporočila
doriane
Pozdravljeni, ali je možno postaviti mrežo na balkon brez vrtanja? Sem v najemu in na žalost ne morem vrtati lukenj.
3 sporočila
mylène
Pozdravljeni, da, obstajajo sponke, ki se jih prilepi, najdete jih na Amazonu :)
1 sporočila
pascale
Tudi jaz sem naredil lesene okvirje s letvicami in pritrdil telovnik okrog z vrvico, priloženo telovniku. Toda mrežo sem dobro napel. Tako je brezhibno.
1 sporočila
christine
Preveč napetega mrežo se je treba izogibati, da vaša ne bi mogla splezati nanjo. Lep dan
2 sporočila
christine
Točno to je.....
2 sporočila
paule
Imam leta izkušenj pri varstvu živali in uspel sem posvojiti več sto mačk... Strinjam se z Amandine, da je pomembno, da dobro pritrdite mrežo zgoraj in spodaj, z letvami, ne da bi pustili prostor. Če ste najemnik, boste samo morali zapolniti luknje, preden zapustite stanovanje. Lastnik vam ne more prepovedati te premične instalacije. Mreža je dovolj močna, da zdrži težo mačke... tako da tu ni potrebe po skrbeh.
1 sporočila
claudine
Moj mucek obožuje sprehajanje po robu balkona, ki je na prvem nadstropju in je zato zelo visoko. Če namestim zaščitno mrežo, ali ne bo splezal vse do roba? Ali obstaja kakšna druga rešitev?
1 sporočila
amandine
Pozdravljeni, moji mački plezata na mrežo, mislim, da se temu ne more izogniti. Mrežo sem trdno pritrdil od vrha do dna s pomočjo lesene letve, ne da bi pustil prostor za njihov pobeg, prav tako sem mrežo podvojil za večjo togost in tako so "luknje" še manjše. Mislim, da je zagotavljanje pravilne namestitve garancija za največjo varnost. Ne poznam drugih rešitev, zato vam ne morem dati nobene. Lep dan
1 sporočila
ugo
Moj se ne povzpne nanj. Mislim, da je to odvisno od značaja mačke! Če pa to počne, je res dobra ideja, da ga podvojite, ker je mreža zelo tanja in bi se lahko strgala.
2 sporočila
christine
Pozdravljeni, no jaz sem ga nasprotno napel dokaj manj, da je ostal gibčen, in moj "hudiček" je poskusila splezati gor, vendar ne more, ker je preveč mehko.....Lahko vam povem, da mi ta izjemno prikupna mačka, Calico (trikolorna), izredno inteligentna, pusti videti vse barve...
1 sporočila
eddy
meni se zdi, da je to zanič in ne trpežno glede na to, kar je to, sem razočaran, dober dan