Vprašanja, razprave o izdelkih Rumena protizdrsna skleda ZOLIA PERLY za mačke
22 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marie-helene
zelo lepa protizdrsna posoda, enostavna za čiščenje, mačka rada je iz nje
1 sporočila
françoise
Tega ne morem povedati, ker nimam pomivalnega stroja... Oprosti
2 sporočila
amandine
Ali je mogoče to dati v pomivalni stroj?
1 sporočila
audrey
Da, vendar se nagnjenja izbrisati, zato jo perem ročno
1 sporočila
anaïs
Steklenico sem že večkrat pomil v pomivalnem stroju brez težav, vendar mislim, da je ne smem preveč pogosto dajati tja.
1 sporočila
isabelle
Že sem jo dala v pomivalni stroj, brez težav.
1 sporočila
anne
Tudi jaz jo dam v pomivalni stroj in to sploh ne poškoduje nerjavečega jekla ali barve.
1 sporočila
mélanie
Lahko jo operete v pomivalnem stroju brez težav in poslikave se ne poškodujejo...
2 sporočila
julie
Steklenico sem že večkrat oprala v pomivalnem stroju in do zdaj se slike še niso izbrisale.
3 sporočila
dominique
Že nekaj časa jo imam, zato so morda od takrat že spremenili način izdelave, toda kar se tiče mojih izkušenj, so se ob prvem pranju delci rumene prevleke začeli luščiti. Razen tega je skleda zelo praktična. Ravno prave velikosti za udobje brkov.
3 sporočila
pascale
Občasno jih obiskujem
1 sporočila
valérie
da, vendar ne prevroče, ker se bo guma poškodovala. Po več pranjih v pomivalnem stroju se vzorec ni spremenil.
1 sporočila
catherine
Ja, točno, ne preveč vroče.
1 sporočila
elizaveta
Brez težav jo dam v pomivalni stroj!
4 sporočila
stephanie
zdravo, vsi živali - mačke, psi, zajci, hrčki itd. - morajo piti ali jesti iz keramike. Ta material ni dober zanje, na primer krožnik za juho je super
2 sporočila
julie
Pozdravljeni, keramika je krhka, lomljiva, bakterije se lahko naselijo v mikro razpoke in so zato nevarne. Najboljša izbira ostaja nerjaveče jeklo.
4 sporočila
stephanie
sploh ne, nerjavno jeklo je slabo za živali... poleg tega imajo okus po nerjavnem jeklu v gobcu, najboljše je keramika, ki se opere vsakič, ko v njej jedo, zaradi bakterij je to logično...
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni Amandine, ker nimam pomivalnega stroja, ne vem, ali je to mogoče, a zelo verjetno je, da ni, saj je posoda barvna in obstaja možnost, da barva in mali plastični nosilec, ki drži skledo, ne bosta več držala, ter da barva izgine. Upam, da sem odgovorila na vaše vprašanje, vsekakor pa je zelo praktična, saj ne drsi in sestavine, ki jih dodate, ne izsušijo hrane. Dober premislek in odločitev je na vas. Lep pozdrav, Isabelle
1 sporočila
colette
da, lahko jo date v pomivalni stroj brez skrbi, lep dan
7 sporočila
martine
Bolje je izogibati se, ker je toplota, že samo med sušenjem, zelo visoka, in to lahko sčasoma poškoduje gume, ročno pa traja 2 minuti.
2 sporočila
patricia
da, lahko jo operete v pomivalnem stroju, vendar se sčasoma vzorci in barva odluščijo, črna gumijasta protizdrsna površina pa se pri stiku z rokami lepi. Tako da je najbolje, če jo operete na roke, kar traja 2 minuti.
1 sporočila
nikoleta
ja, že dve leti ga obiskujem enkrat na teden in zelo malo risb je odšlo
1 sporočila
elise
Ja, toda dizajn deloma izgine... In odstraniti je treba gumo, sicer se bo poslabšala.