Vprašanja, razprave o izdelkih Profine Junior Large Breed Chicken za mladiče velikih pasem
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
sabine
Dober večer, Kupil sem te brikete za svojega avstralskega ovčarja (samec). - So res primerne? - Koliko mu jih moram dati na dan? Vse je napisano v angleščini brez merske enote, ali so količine napisane v tabeli v gramih? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ker vaš pes v odrasli dobi ne dosega 30 kg, vam priporočamo, da izberete ekvivalent, ki ustreza vsem pasmam. https://www.zoomalia.com/animalerie/profine-puppy-chicken-pour-chiots-toutes-races-p-13115.html
Priporočene količine, ki so navedene na zadnji strani paketa, so izražene v gramih. Za določitev porcije morate poznati težo psa v odrasli dobi in starost mladička.
Ta porcija je dana kot indikacija in se lahko od psa do psa razlikuje, zato bo potrebno prilagoditi količino.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Priporočene količine, ki so navedene na zadnji strani paketa, so izražene v gramih. Za določitev porcije morate poznati težo psa v odrasli dobi in starost mladička.
Ta porcija je dana kot indikacija in se lahko od psa do psa razlikuje, zato bo potrebno prilagoditi količino.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
anais
Pozdravljeni, ali je ta vrsta briketov primerna za belgijskega ovčarja malinoisa?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ti briketi so primerni za mladiče velikih pasem do starosti 12/15 mesecev. So prilagojeni za pse tipa malinois. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
james
Dober večer, navedena je teža psa v odrasli dobi. Za mojega mladička naj izračunam obrok glede na njegovo trenutno težo ali težo, ki jo naj bi dosegel, ko odraste? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dnevni obrok, ki ga morate dati vašemu psu, je pravilen glede na njegovo trenutno težo.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia