Vprašanja, razprave o izdelkih Profine Adult Losos in Krompir za občutljive pse

100% stranke

priporočam ta izdelek

12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Camille
1 sporočila
camille fr
dober dan, kdaj bo ta izdelek spet na zalogi? Moj pes ima rad samo to. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek se trenutno ponovno zalaga in bo na voljo konec tedna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Johan
2 sporočila
johan fr
Pozdravljeni, kdaj je predvidena ponovna prodaja tega izdelka?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek je trenutno na zalogi. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Johan
2 sporočila
johan fr
Pozdravljeni,
Je predvideno, da bi lahko te brikete naročili v določenem časovnem obdobju, ali se moram zateči k drugi znamki? Opazil sem, da so pogosto nedobavljive. To se mi zdi škoda, še posebej ker ni preprosto najti primerne hrane za psa in jo je treba spremeniti zaradi nedostopnosti zalog.
Hvala vnaprej za odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, serija izdelkov Profine je bila spremenjena, zaradi česar so bili ti izdelki začasno nedobavljivi. Trenutno so naročeni pri našem dobavitelju in bodo kmalu ponovno na voljo. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Céline
7 sporočila
céline fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če v teh briketih so žitarice ali gluten? Poleg tega moj beli švicarski ovčar, star 15 mesecev, ima hudo alergijo na vse, kar je povezano s piščancem, od močnega srbenja do rožnatih izpuščajev s pomembno izgubo dlake, še posebej na tačkah. Misli te, da bi mu te brikete ustrezale? Lep pozdrav, Céline
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Te briketi ne vsebujejo žitnih virov glutena, kot je pšenica. So posebej prilagojeni občutljivim psom in bi lahko ustrezali vašemu psu. Kljub temu vam svetujemo, da za zagotovitev izvora alergij in prilagojenega odgovora poiščete nasvet pri vašem veterinarju.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Julien
1 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, Boste te brikete ponovno prodajali ali ne? Lep pozdrav, Julien
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni gospod, Pasja hrana Profine Adult s lososom in krompirjem, 15 kg, je trenutno na voljo za naročilo na Zoomalia. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
NOEMIE
1 sporočila
noemie fr
Pozdravljeni. Rada bi izvedela, ali program zvestobe "10 kupljenih vrečk = 1 brezplačna" velja tudi, ko kupujete pakete po 2? Lep pozdrav, Noemie
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Dober dan, Obveščamo vas, da program zvestobe deluje samo pri nakupu posameznih paketov in ne pri nakupu paketov v lotu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
carole
3 sporočila
carole fr
Pozdravljeni, želel bi izvedeti dnevno količino za psa, ki tehta 12 kilogramov. Hvala vnaprej.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo