Vprašanja, razprave o izdelkih Profine Adult Large Breed Chicken and Potatoes za odrasle pse velikih pasem

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Manon
1 sporočila
manon fr
Pozdravljeni! Zdaj je že dva meseca, kar sem pri Profine. Prvi mesec sem po pomoti izbrala vrečko hrane za velike pasme za svoje majhne pasme "šetlandski ovčarji", drugi mesec pa sem vzela paket, ki je bil idealen za njihovo velikost, vendar ... katastrofa! Moji psi so prej imeli super lepo dlako, brez kakršnih koli prebavnih težav "moji šetlandi so zelo občutljivi", brez prhljaja, gostejšo dlako in lepo rast na hrani za velike pasme. Ko sem jih preklopila na hrano za male pasme, so moji psi dobili drisko, vetrove ter mastno in mat dlako. .. Moje vprašanje je, ali obstaja kakšno tveganje za moje pse, če ostanem pri paketu za velike pasme?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Seveda lahko ostanete na "velikih pasmah", če je ta hrana bolje prebavljiva za vaše pse. Poskrbite, da so ti prebavni neprijetnosti resnično povezani s spremembo briketov. Ste izvedli dolgo prehodno obdobje s postopnim mešanjem starih in novih briketov? Prehod je zares pomemben, prekratek ali slabo izveden lahko dejansko povzroči to vrsto težav. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
celine
2 sporočila
celine fr
Pozdravljeni,

Ker briketi Profine Large Breed Adult še vedno niso na voljo, ali imate za predlagati kakšen ekvivalent?

Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko izberete brikete OPTIMUS Brez Žit, ki prav tako vsebujejo piščanca in krompir. Gre za vrhunsko hrano, ki je popolnoma prilagojena velikim psom in ne vsebuje žit ali glutena. https://www.zoomalia.com/animalerie/optimus-sans-cereales-adulte-moyenne-et-grande-taille-p-28342.html Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
Lydie
1 sporočila
lydie fr
Koliko hrane na dan potrebuje 15-mesečni bokser, ki tehta 32 kg? Hvala vnaprej :)
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dnevna količina briketov Profine Adult Large Breed Chicken and Potatoes za 15-mesečnega bokserja, ki tehta 32 kg, znaša 275 g.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo