Prodam novo, neodprto stekleničko Semintra za mačke (4 mg/ml), 100 ml
18 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
françois
Pozdravljeni,
Naša muca je umrla zaradi kronične ledvične odpovedi. Tako imamo na voljo novo, neodprto 100 ml stekleničko semintra za mačke (prodajamo za 80 evrov, vključno s poštnino). Rok uporabe je januar 2025.
Lep dan.
Francois
Naša muca je umrla zaradi kronične ledvične odpovedi. Tako imamo na voljo novo, neodprto 100 ml stekleničko semintra za mačke (prodajamo za 80 evrov, vključno s poštnino). Rok uporabe je januar 2025.
Lep dan.
Francois
3 sporočila
claire
Pozdravljen François,Delim tvojo bolečino in ti želim veliko moči, da prebrodiš to težko preizkušnjo izgube mačke. Moja mala Jade prav tako trpi za kronično ledvično odpovedjo, zato me zanima vaša steklenička semintra, če je še vedno na voljo.Lep pozdrav, Claire
3 sporočila
marie-lise
Pozdravljeni. Zanimala bi me vaša steklenička, če je še vedno na voljo. Moja Chipie je stara 17 let in ima tudi CKD. Lep pozdrav, Marie
2 sporočila
françois
Pozdravljeni Marie, Oprostite, že je prodano. Želim vse najboljše za Chipie. Lep pozdrav, François
1 sporočila
sylvain
sem kupčev
6 sporočila
élise
Pozdravljena skupnost; Tukaj, tudi! "Življenjsko zdravljenje" potrebno! če se pojavijo še drugi, poskušam in ostajam dosegljiv ... (z vašimi stroški pošiljanja, ker sem malo mobilen) François, sožalje "žalost", ki jo prav tako delim HVALA vsem
6 sporočila
frederic
Pozdravljeni, prodajam 2 steklenički SEMINTRA po 100 ML 4 mg/ml, NOVI in NERAZPAKIRANI, neposredno kupljeni v kliniki, kjer sem stranka. Prodajam jih posamično po ceni, navedeni na škatli 122,00 €. Poudarjam, da krije stroške pošiljanja sam, torej so poštni stroški brezplačni.
6 sporočila
frederic
Pozdravljeni Elise, dal sem oglas na spletno stran, saj prodajam 2 ločeni steklenički SEMINTRA po 100 ML. Če vas to zanima... Srečen Božič. Frédéric
6 sporočila
frederic
Pozdravljen Xavier, znižal sem ceno za 22 €, poleg tega prevzemam stroške pošiljanja. Cena je razumna za 100 ml. Če vzamete oba flakona, jih lahko pustim po 100 € za vsakega, pri čemer stroške pošiljanja prevzemam jaz. Rok uporabe je zelo oddaljen: 11-2024. Povejte mi...
1 sporočila
maryse
Pozdravljeni, najprej sprejmite moje iskreno sožalje za vašo mačko, saj vem, da je to prava žalost, saj sem to pred kratkim sam doživel. Da bi se izognila še eni izgubi v bližnji prihodnosti, me zelo zanima semintra, ki ga moja mačka jemlje že dve leti, in ugotavljam, da ga primanjkuje, čeprav prej nisem nikoli imela težav. Rada bi vedela, ali je vaša steklenica še vedno na voljo in kako nadaljevati z nakupom (ali osebnim prevzemom, če ste v Parizu ali regiji okoli Pariza). Že vnaprej se vam zahvaljujem, lep pozdrav, Maryse
1 sporočila
céline
Pozdravljeni, iščem Semintra za svojo 15-letno mačko. Če ga imate na voljo, me lahko kontaktirate po elektronski pošti na [email protected] Vnaprej hvala
1 sporočila
martine
Dober večer, iščem Semintra za mojo 19-letno mačko. Zelo sem zaskrbljena, ker tega zdravila ne morem več najti. Če ga imate na voljo, me lahko kontaktirate na moj e-poštni naslov: [email protected]. Vnaprej se vam zelo zahvaljujem.
1 sporočila
agnes
Pozdravljeni,
Po smrti moje mačke prodajam tudi 2 novi steklenički Semintra... Prosimo, kontaktirajte me po e-pošti na [email protected], če ste zainteresirani... Hvala vam...
Po smrti moje mačke prodajam tudi 2 novi steklenički Semintra... Prosimo, kontaktirajte me po e-pošti na [email protected], če ste zainteresirani... Hvala vam...
2 sporočila
laura
Pozdravljena Agnès, izrekam vam iskreno sožalje za vašo muco. Poslala sem vam e-pošto glede zdravila Semintra. Sem Laura. Lep pozdrav
6 sporočila
karima
Pozdravljena Agnès, poslala sem vam e-pošto, ker me zanima, če vam morda ostane še kakšna steklenička. Hvala vam.
1 sporočila
dominique
Pozdravljeni. Zanima me. Moja mačka ima 21 let. Sporočite mi, če je na voljo. Lep pozdrav
6 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, iščem stekleničko Semintra v 30ml ali 100ml za mojega mačka s CRF. Če je na voljo, me prosim kontaktirajte na 06.99.70.01.48.Hvala
1 sporočila
marion
Pozdravljeni, iščem tudi Semintra, hvala za vaše odgovore, če je na voljo!
23 sporočila
pupuce
Pozdravljeni Marion,
če bi bilo potrebno:
SEMINTRA (učinkovina Telmisartan)
1) Veterinar, potreben recept za TELMISARTAN 3 mg, za predelavo v kapsule po 3 mg.
2) Farmacevt: predelavo kapsul.
Posvetujte se z veterinarjem o količini glede na težo mačkona in če je v redu, izpraznite in zmešajte vsebino kapsule z mokro hrano omenjenega mačkona, da bi na koncu maček zaužil 1 kapsulo na dan do konca zdravljenja.
Vaš farmacevt lahko izvede pripravo in, če bi prišlo do pravih zapletov, lahko farmacija Delpech, specializirana za to področje, ekskluzivno na recept, izvede izdelavo izdelka. (Glejte za možne oddelke izven glavnega mesta).
https://pharmaciedelpech.fr
E-pošta: [email protected]
Za Pariz: 01 43 25 93 00
5 rue Danton, 75006 Paris
če bi bilo potrebno:
SEMINTRA (učinkovina Telmisartan)
1) Veterinar, potreben recept za TELMISARTAN 3 mg, za predelavo v kapsule po 3 mg.
2) Farmacevt: predelavo kapsul.
Posvetujte se z veterinarjem o količini glede na težo mačkona in če je v redu, izpraznite in zmešajte vsebino kapsule z mokro hrano omenjenega mačkona, da bi na koncu maček zaužil 1 kapsulo na dan do konca zdravljenja.
Vaš farmacevt lahko izvede pripravo in, če bi prišlo do pravih zapletov, lahko farmacija Delpech, specializirana za to področje, ekskluzivno na recept, izvede izdelavo izdelka. (Glejte za možne oddelke izven glavnega mesta).
https://pharmaciedelpech.fr
E-pošta: [email protected]
Za Pariz: 01 43 25 93 00
5 rue Danton, 75006 Paris