Prodaja stekleničke rdečega Semintra 35 ml (10mg/ml)

16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Nathalie
5 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, po smrti moje mačke, stare 20 let, prodajam novo in neodprto stekleničko rdečega Semintra, 35 ml, kupljeno v lekarni za 105 evrov, prodam za 85 evrov, za mačko na istem zdravljenju. Kraj: Pariz
Julien
7 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, zanima me, če ga še imate? Lep pozdrav, Julien
Nathalie
5 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni Jelien,

Da, še vedno je na voljo.

Na voljo sem vam, lepo nedeljo želim.

Lep pozdrav.
Nathalie
5 sporočila
nathalie fr
Julien, z očali je boljše. Oprosti,
Julien
7 sporočila
julien fr
Naslednjo nedeljo bom v Parizu, lahko se oglasim takrat. jujumccoy(a) hotmail fr za izmenjavo naših kontaktov
Nathalie
5 sporočila
nathalie fr
Bom tam. Moj elektronski naslov je [email protected]
Nathalie
5 sporočila
nathalie fr
Julien, vaš e-poštni naslov ni pravilen
STEPHANIE
1 sporočila
stephanie fr
Živjo, je to še vedno na voljo? Zanima me.
Véronique
6 sporočila
véronique fr
Pozdravljeni! Tudi moja mala Gatsby trpi za hudo degeneracijo ledvic. Stara je 19 let. Ali imate še to steklenico Semintra? Hvala! Véronique.
Françoise
1 sporočila
françoise fr
Pozdravljeni, mi lahko poveste, ali je izdelek še vedno na voljo. Moj maček Disco, star 17 let, se zdravi s tem zdravilom od septembra zaradi popolne slepote, ki jo je povzročila arterijska hipertenzija. Najlepša hvala za vaš odgovor. Françoise
PIERRE
1 sporočila
pierre fr
Pozdravljeni gospa, trenutno iščem rdeči Sementra za mojo Lolo. Moj veterinar mi je prejšnji teden povedal, da ima laboratorij zlom zaloge za vsaj 3 mesece. Zato, če imate še vedno stekleničko, sem popolnoma pripravljena, da jo od vas kupim. Moj e-poštni naslov: [email protected] Najlepša hvala.
Martin
1 sporočila
martin fr
Pozdravljeni, imamo več stekleničk, če ste zainteresirani, nas kontaktirajte na: christellevesseron (pri) gmail.com
Brigitte
1 sporočila
brigitte fr
Pozdravljeni. Iščem stekleničko zdravila Semintra 10 mg/ml za mojo mačko Harry, ki to zdravljenje prejema že 5 let. Ravno je doživela akutno ledvično odpoved in zdravilo je brez zaloge. Ima kdo novo stekleničko, ki bi jo lahko prodal? Hvala vnaprej. Lep pozdrav, Brigitte Tardy
yvette
2 sporočila
yvette fr
Pozdravljeni, zaradi smrti moje mačke prodajam nov flakon Semintra rdeče barve 10 mg/ml, 35 ml + ostanek že odprtega flakona, kupljenega za 108,70 evra, prodajam za 80 evrov.
OLGA
4 sporočila
olga fr
Pozdravljeni Yvette, rada bi vam to kupila: moja Chenky res to potrebuje. Hvala vam vnaprej. [email protected]
yvette
2 sporočila
yvette fr
Živjo Olga,

Na žalost se je v tem času prodal. Objavil sem ga na drugem mestu in neka gospa mi ga je kupila to popoldne. Če je Semintra še vedno razprodan pri dobavitelju, vam lahko vaš veterinar napiše recept za pripravo v lekarni. Lep pozdrav.
OLGA
4 sporočila
olga fr
Hvala za vaš odgovor. Misli, da to ni dobra ideja: priprave in predpisal nam je nelio...

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo