Prodaja po pošti
pozdravljeni,
stanujem v zelo mirnem delu Francije, kjer je po mojem mnenju akvaristika nekoliko preveč omejena glede ponudbe in raznolikosti. Rad bi slišal vaše mnenje o tej temi. Danes zjutraj sem naletel na spletno stran, ki v katalogu ponuja prodajo rib preko pošte...
kaj menite o tem? je to zanesljiv način za pridobitev rib? ste ga že uporabili? vse se danes prodaja na internetu... lep vikend vsem..
Pozdravljeni,
To je odličen spletni VPC.
Ribe so kakovostne in to je eden izmed redkih spletnih mest, ki ponuja divje vrste. Zato se katalog pogosto spreminja glede na dostave in razpoložljive količine.
Tam najdete ribe, ki jih redko kje (ali sploh ne) drugje vidite. Predvsem pri labirintih rib, diskusih in skalarjih ter Lorikaridih.
Alain
Dober večer,
za spletna mesta za prodajo po pošti, je treba najprej vedeti, katere ribe želimo namestiti, nato pa se pozanimati, kot si ti storil, in Alain ti je dobro odgovoril.
Lahko ti priporočim tudi "Oxyfish", tudi sam sem obiskal kraj, in v redu je za ribe, ki sem jih tam dobil (iz Malavija).
Poskusi tudi preveriti, ali v tvoji "širši regiji" obstajajo kakšni akvaristični klubi, če ne, jih lahko kontaktiraš kjerkoli v Franciji.
Akvaristično.