Prodaja 2 vial Semintra za mačke 100 ml

90 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
nathalie
5 sporočila
nathalie fr
Zaradi smrti moje male mačke Lily, ki je imela kronično ledvično odpoved, mi ostajata 2 neodprti steklenički Semintra 100ml 4mg/ml (rok trajanja do 11/2023), ki ju želim prodati. Imam tudi lithamin, easypill renal protect... Te zadnje dam zastonj. Z veliko žalostjo se odločam, da se tega znebim, bolečina je tako močna, vendar je čas, da drug mali prijatelj to izkoristi, ta bolezen je tako zahrbtna in kruta.
Raja
1 sporočila
raja fr
Pozdravljeni, žal mi je za vašo mačko. Bila bi zainteresirana za ti dve steklenički, za koliko ju prodajate? Imam majhno muco z akutno ledvično insuficienco, ki jo bo morala jemati do konca življenja. Čakam na vaš odgovor. Prosimo, da me kontaktirate. 0680044733. Raja Bahri
LAURENT
11 sporočila
laurent fr
Pozdravljeni, razumem vašo bolečino, saj sem pred kratkim šel skozi to... Ali so vaši steklenički naprodaj? Hvala in lep dan
Corinne
3 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni. Ali so vaši stekleničke semintra še vedno na voljo?
LAURENT
11 sporočila
laurent fr
Ponovno pozdravljeni, po naključju bi bili ti steklenički namenjeni moji mali mački, ki se prav tako imenuje Lily. Stara je 13 let in njene ledvice žal kažejo znake šibkosti. Srečno. Lep dan.
Corinne
3 sporočila
corinne fr
Pozdravljena, Nathalie. Ti flaški so namenjeni mojemu mačku Loulouju, ki je star 15 let. Dosegljiva sem na 0771527752. Hvala
LAURENT
11 sporočila
laurent fr
Oprosti Corine, nisem želel pretiravati. Zgolj presenečen sem bil nad naključjem v imenu, vendar tega nisem želel izpostaviti v svojem prvem sporočilu, saj bi se to zdelo kot "prirejeno". Zelo bom vesel za vas, če vam Nathalie proda stekleničke, res ni težav. Kar zadeva Nathalie, mi je resnično žal zaradi tega "hrupa", ki nima mesta v tem težkem obdobju za vas. Pred kratkim sem moral pri veterinarju uspavati mačko in resnično razumem vašo bolečino. Upam, da vam majhna kepica dlake kmalu vrne nasmeh.
nathalie
5 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, Laurent. Stekleničke so še vedno na voljo, videla sem tudi sporočilo Corinne in ji pravkar pustila sporočilo. Ker sta na voljo dve steklenički, je morda možen dogovor za oba. Prosimo, da mi pošljete svoje podatke. Hvala vnaprej, Nathalie
LAURENT
11 sporočila
laurent fr
Pozdravljeni Nathalie, moja številka je +33(0)XXXXXXXXX. Hvala. Ste se odločili in posvojili majhnega poredneža? Lep dan
Corinne
3 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni Nathalie, Ne moti me deliti. Tu je moja telefonska številka 0771527752. Zahvaljujem se vam za vašo prijaznost. Se kmalu vidimo, Corinne
Mathilde
9 sporočila
mathilde fr
Pozdravljeni,Morda prihajam po koncu vojne ... Ampak ali imate še vedno 1 stekleničko?Najlepša hvalaMathilde
nathalie
5 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni Mathilde,
Žal so že prodani. Imam pa še litamin in easypill omega 3, pa tudi easypill z pretečenim rokom, vendar na vrečki piše "uporabno najmanj do", ne vem, če potrebujete katerega od teh izdelkov.
Lep pozdrav,
Nathalie
nathalie
5 sporočila
nathalie fr
Mathilde
Zmotila sem se pri zadnjem izdelku. Rok uporabe za Pill Assist je pretečen.
Mathilde
9 sporočila
mathilde fr
Hvala za vaš odgovor, Nathalie,
Potreboval sem samo Semintro.
Najlepša hvala!
Lep pozdrav
MICHELE
1 sporočila
michele fr
Po smrti moje kalynos, ki se je zgodila 29. junija 2023, in ki je trpela za ledvično boleznijo ter hipertiroidizmom, prodajam novo stekleničko SEMINTRA 100ml (izteka januarja 2025) in novo stekleničko APELKA 30ml. Osebi, ki bo kupila SEMINTRA, podarjam več kot tretjino 100 ml stekleničke, ki ni bila uporabljena. Prosimo, pustite svoje kontaktne podatke na tej spletni strani.
LAURENT
11 sporočila
laurent fr
Dober večer Michèle,

Opravičujem se za izgubo vaše mačke, domišljam si, da je težko ...
Če je vaša steklenička na voljo, sem zainteresiran. Kako bi želeli nadaljevati in kakšna je cena? Hvala.

Lep večer
MICHELE
4 sporočila
michele fr
Pozdravljen Laurent, res je, to je zelo težko. Steklenička SEMINTRA, 100 ml, nova, stane 100 €. Dal vam bom tudi odprto stekleničko 100 ml, shranjeno v hladilniku, v kateri je približno 50 ml. Lep pozdrav, lahko noč
MICHELE
4 sporočila
michele fr
Dober večer Xavier, Kot sem pravkar pisal Laurentu, so stekleničke SEMINTRA še vedno na voljo. glej zgoraj. Lep večer
LAURENT
11 sporočila
laurent fr
Dober večer, Michèle, lahko jih dobim za 94 €, zato ne bom nadaljeval. Želim si, da bi se ta žalost kmalu spremenila v spomine. Naša muca je odšla pred 2 leti in pol in skoraj ni dneva, da ne bi govorili o njej! Upam, da boste kmalu našli mir. Lep večer
Véronique
6 sporočila
véronique fr
Živjo! Moja mala Gatsby tudi trpi za hudo ledvično degeneracijo. Stara je 19 let. Ali še imate te flaške Semintra? Hvala! Véronique.
Solange
1 sporočila
solange fr
Pozdravljeni, moja mala Merlylou, stara 13 let, ima akutno ledvično odpoved in mora doživljenjsko jemati Semintra. Poskusila sem pri več lekarnah in veterinarjih, a brez uspeha. Ali bi mi kdo lahko prodal stekleničko Semintre, če jo imate? Lahko me kontaktirate na 0627641292; Vnaprej hvala. Lep pozdrav, Solange POLESEL
Solene
1 sporočila
solene fr
Pozdravljeni vsem. Mislim, da imamo vsi enako težavo. Moj veterinar mi je ponudil tablete kot zamenjavo, vendar ima moj kuža težave s tabletami. Če ima kdo še Semintra, ki bi ga želel prodati, mi pošljite e-pošto na [email protected]. Pogum vsem pri iskanju.
Chri
1 sporočila
chri fr
Ali veste, zakaj je semintra razprodan? Prav tako ga iščem, vendar nam niti lekarna niti veterinar ne moreta pomagati.
MARIE-CLAUDE
6 sporočila
marie-claude fr
Želim vam veliko poguma, da prenesete odhod vaše muce. Zdaj je v mačjem nebesih in ne trpi več; zanima me vaš SEMINTRA. To je življenjskega pomena za mojo 18-letno mačko, ki ima zelo poškodovane ledvice. Hvala za vaš odgovor, če ni prepozno ... Lep pozdrav, Marie-Claude
Anne
2 sporočila
anne fr
Pozdravljena Marie-Claude, tudi jaz imam steklenico Semintra 4mg/ml 100ml novo in nerabljeno za ponuditi. Kupljena je bila pri veterinarju septembra 2023 po ceni 130 evrov. Povejte mi, če vas zanima? Hvala. Anne
LAURENT
11 sporočila
laurent fr
Pozdravljena Anne, zanima me za mojo mačko, staro 14 let. Koliko zaračunavate? Dosegljiv sem na XXXXXXXXXX. Najlepša hvala
Estelle
1 sporočila
estelle fr
Dober večer, sem nova, mi lahko pomagate? Kako naj objavim oglas? Najlepša hvala
Anne
2 sporočila
anne fr
Dober večer, Estelle, Flaška je prodana. Oprosti. Lepo zaključi dan.
corinne
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, imam stekleničko Semintra 4mg/ml, odprto pred dvema dnevoma, 100 ml, prodam jo za 80 evrov. Rok uporabe je 03/2025, če bi koga zanimalo po izgubi moje 19-letne mačke. Prodano.
Véronique
6 sporočila
véronique fr
Pozdravljeni, Že dolgo časa spremljam vaša sporočila, saj je bila moja mucka tudi v ledvični odpovedi. Umrla je decembra. 19 let druženja in crkljanja... Ker je bil Semintra razprodan in ker je bilo to edino zdravilo, ki jo je ohranjalo pri življenju, sem ga mesec prej naročila iz Luksemburga (136,22 €). Imam veliko steklenico 100 ml (4 mg), neodprto (velja do januarja 25), ki jo bom priložila, če bo koga zanimala, skupaj z že odprto steklenico.
Ophelie
1 sporočila
ophelie fr
Pozdravljeni Véronique,

Najprej si lahko predstavljam vašo žalost po 19 letih ... moja 6-letna mačka že trpi zaradi ledvične odpovedi ... nikjer ne najdem Semintra.

Prav tako bi vas prosila, če me kontaktirate na 06.35.34.97.39, če so vaše stekleničke še vedno na voljo, to bi bilo zelo prijazno!

Lep dan želim
Estelle
3 sporočila
estelle fr
Pozdravljena Véronique, najprej vam želim veliko poguma za soočanje s to preizkušnjo. Moja mačka, stara 16 let, je tudi bolna in tudi jaz iščem Semintra, če ga imate na voljo. Zahvaljujem se vam.
Véronique
6 sporočila
véronique fr
Dober večer! Res mi je žal, ker nisem odgovorila prej. Težko je... Da, stekleničke so še vedno na voljo. Že bom napisala SMS Ophélie.
Amélie
2 sporočila
amélie fr
Veliko sreče vsem ♥
MICHELE
4 sporočila
michele fr
Pozdravljeni vsi skupaj, oprostite, ker nisem mogla odgovoriti nekaterim izmed vas, vendar sem morala reševati velike zdravstvene težave. Za tiste, ki vas to zanima, še vedno imam na voljo stekleničko SEMINTRA s 100 ml in stekleničko APELKA s 30 ml za prodajo. Imam tudi začeta flakona obeh izdelkov, ki jih bom dala zraven, ko bom prodajala ostale. Lep dan
Celine
1 sporočila
celine fr
Pozdravljeni Michele, opravičujem se zaradi vaših zdravstvenih težav in izgube Kalynosa. Če imate še vedno SEMINTRA, bi bila zainteresirana za mojo 15 let in pol staro mačko, ki ima hipertenzijo in kronično bolezen ledvic. Dosegljiva sem po elektronski pošti ([email protected]) in po telefonu (ki ga raje ne bi delila na javnem forumu, da omejim neželeno pošto, vendar brez težav posredujem po odgovoru na elektronsko pošto). Hvala vnaprej.
NATHALIE
2 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, moja mama je pred nekaj tedni izgubila svojega velikega mačka, ki je bil star 15 let. Vnaprej smo naročili zdravilo Sementra, ki ga je nenehno potreboval. Če vas zanima, me lahko kontaktirate po e-pošti [email protected].
Marie-Antoinette
3 sporočila
marie-antoinette fr
Pozdravljena Michèle, zanima me Apelka. Kakšna je vaša cena, prosim, hvala, Marie.
MICHELE
4 sporočila
michele fr
Dober večer, prodajam ga za 20€ za celotno steklenico in vam hkrati pošljem tudi skoraj polno steklenico, ki je že odprta in shranjena na hladnem, če vas zanima. Lep večer
Clémence
1 sporočila
clémence fr
Pozdravljeni, ali imate še vedno Semintra naprodaj? Hvala vnaprej, Clémence
jean michel
2 sporočila
jean michel fr
zdravo, za svojo mačko, ki ima odpoved ledvic, iščem semintra. Prosim, odgovori mi, če imaš ta izdelek na naslednji naslov: [email protected]. hvala neskončno.
Lisa
2 sporočila
lisa fr
Pozdravljena Michele, če vam je ostala steklenička semintra, me zanima, saj je moj kuža v akutni odpovedi ledvic... lahko me kontaktirate na [email protected]. Želim vam lep dan
mallet
2 sporočila
mallet fr
Pozdravljeni vsi, na žalost imam na prodaj stekleničko 30 ml. Ne razumem, zakaj ne morem pustiti sporočila? Živim v Vindelle. Lep pozdrav, Florence
jean michel
2 sporočila
jean michel fr
Živjo Florence, zelo me zanima vaše sporočilo. Ali mi lahko naredite ponudbo? Poštnino bom seveda plačal. Lep pozdrav, Jean Michel
mallet
2 sporočila
mallet fr
Oprosti, Lisa jih je ravnokar vzela
CARINE
2 sporočila
carine fr
Pozdravljeni, moj IRC maček ima poseben protokol. Zjutraj jemlje Semintra in zvečer Benazecare. Semintra je trenutno razprodan, zato se trudim najti to dragoceno tekočino. Hvala za vašo pomoč.
Laura
1 sporočila
laura fr
Pozdravljeni, prav tako iščem Semintra. Če ima kdo iz tega klepeta to zdravilo. Je nujno! Hvala
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, imam tudi mačko z odpovedjo ledvic, ki jemlje Semintra. Če ima kdo stekleničko 30 ml ali 100 ml, bi bila zelo hvaležna. Hvala vnaprej.
Karima
6 sporočila
karima fr
Pozdravljeni, žal sem v istem položaju, če ima kdo stekleničko Semintraja, sem zainteresirana. Hvala vnaprej. Moj e-poštni naslov: [email protected] Pogum vsem!
Delphine
4 sporočila
delphine fr
Pozdravljeni, čez 2/3 dni bo mojemu mačku z ledvično odpovedjo zmanjkalo zdravila Semintra. Sem iz regije 47, če ga imate, me prosim kontaktirajte. Sem že obupan.. tudi pošiljanje, če ni nikogar iz regije 47, hvala !!!
Delphine
4 sporočila
delphine fr
Agnes
2 sporočila
agnes fr
Pozdravljeni vsi. Sem v enakem primeru kot vi, iščem SEMINTRA za mojo malo NOLWEEN. Moj e-poštni naslov je [email protected]. Srečno, mislim, da smo v precejšnji zagati. AGNES
Agnes
2 sporočila
agnes fr
RAZISKAVA FLANCONA DE SEMINTR
catherine
2 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, iščem stekleničko semintre za svojo mačko. Bi lahko vzpostavili stik z mano, da vam jih kupim. Najlepša hvala in lep pozdrav, Catherine
Caroline
1 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni, prodajam stekleničko Semintra 30 ml, nikoli odprto
Emmanuel
1 sporočila
emmanuel fr
Pozdravljena Caroline, zanima me steklenička 30ml, moj e-poštni naslov je [email protected] Hvala
NATHALIE
2 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, nahajam se v Aix-en-Provence, zanima pa me steklenička Sémintra za mojo majhno mačko Lylou. Prosim, kontaktirajte me na [email protected]. Lep dan.
CELIA
3 sporočila
celia fr
Pozdravljeni, če imate še kakšno stekleničko Semintra 4mg/ml, sem zainteresirana, hvala, lep dan ([email protected])
NATHALIE
2 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni Caroline, sem v Aix-en-Provence in z veseljem bi sprejela stekleničko Sémintra za mojo majhno mačko Lylou. Prosimo, kontaktirajte me na [email protected]. Lep dan in hvala za vaš odgovor.
YASMINA
13 sporočila
yasmina fr
Pozdravljeni vsi, na voljo imam novo semintra za tiste, ki bi jih zanimalo. Lep pozdrav
KATIA
1 sporočila
katia fr
Pozdravljena Yasmina, zanima me: [email protected] Hvala vnaprej
Daniel
9 sporočila
daniel fr
Pozdravljeni, iščem Semintra 4 mg za mojega 20 let starega mačka. Ali ima kdo na voljo, da bi mi prodal? Seveda bom prevzel tudi stroške pošiljanja. Hvala vam.
Daniel
9 sporočila
daniel fr
Pozdravljeni, ali je semintra še vedno na voljo? Hvala
CAthy
4 sporočila
cathy fr
Dober dan, imam Semintra 4Ml za mačke, kupljeno v lekarni (morda sem ga nakupil preveč) v originalni škatli in zaprt. Imam eno stekleničko s 100ML za 162€ in tri stekleničke po 30ml za 52€ na enoto. Cene so v zadnjih mesecih močno narasle, vendar je zame glavno, da sem jih našel. Sporočite mi, če bi želeli od mene kaj odkupiti. Lep pozdrav
CAthy
4 sporočila
cathy fr
Pozdravljeni, imam Semintra 4Ml za mačke, kupljeno v lekarni (preveč sem nakupil zaloge). Imam 1 stekleničko s 100ML za 162 evrov in 3 stekleničke s 30ml za 52 evrov. Cene so v zadnjih mesecih poskočile, vendar je bilo zame najpomembnejše, da jih najdem. Sporočite mi, če jih želite odkupiti. LP
CAthy
4 sporočila
cathy fr
Imam Semintrino 4Ml za mačke, kupljeno v lekarni (nekoliko sem jih preveč založil). Imam eno 100ML stekleničko za 162 € in tri 30ML stekleničke po 52 €. Cene so v zadnjih mesecih narasle, ampak glavno zame je bilo, da jih najdem. Sporočite mi, če želite kaj odkupiti. Lp
CAthy
4 sporočila
cathy fr
Imam Semintra 4Ml za mačke, kupljeno v lekarni (nekoliko sem se založil). Imam eno 100ML stekleničko za 162 evrov in tri 30ml stekleničke za 52 evrov. Cene so se v zadnjih mesecih močno povzpele, vendar je bilo zame glavno, da jih najdem. Sporočite mi, če želite od mene kaj odkupiti. Lep pozdrav
carine
1 sporočila
carine fr
živjo, je 30 ml še vedno na voljo? hvala za odgovor. CATHY
Sabrina
3 sporočila
sabrina fr
Pozdravljena, Cathy, zanima me. Lahko me kontaktirate prek tega e-poštnega naslova: [email protected]
viviane
2 sporočila
viviane fr
Pozdravljena Cathy, zanima me. Lahko me kontaktirate preko mojega e-maila: [email protected] spoštovanjem
Sylvia
4 sporočila
sylvia fr
Dober večer, Corinne, ali je vaša steklenička Semintra na voljo? Iščem jo, moj telefon je 0610735019. Če mi jo kdo lahko proda, bom hvaležna. S spoštovanjem, Sylvia
Sylvia
4 sporočila
sylvia fr
Dober večer, zainteresirana sem, če imate še kaj semintra. Dosegljiva sem po e-pošti [email protected]. Hvala
Sylvia
4 sporočila
sylvia fr
Dober večer Cathy, zanima me delovni seminar. Lahko me kontaktirate na [email protected]
Anthony
1 sporočila
anthony fr
Živjo Cathy, tudi jaz bi bil zainteresiran, če vam ostane ena steklenička. Pišete mi lahko na e-pošto [email protected] Hvala, lep večer
Corinne
6 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni. Z veseljem lahko pomagam nekomu izmed vas, saj imam na voljo tudi zdravilo Semintra. Objavila sem oglas v skupini "SEMINTRA 30 ml" pod imenom Corinne.
Malika
3 sporočila
malika fr
Pozdravljeni, zanima me flaške za mojo 16-letno mačko z ledvično odpovedjo in srčno boleznijo. Ali bi me lahko kontaktirali na [email protected]? Hvala
Malika
3 sporočila
malika fr
Pozdravljeni, zanimajo me stekleničke za mojo 16-letno mačko, ki ima kronično ledvično bolezn in težave s srcem. Ali bi me lahko kontaktirali na [email protected]? Hvala
Noemie
1 sporočila
noemie fr
Pozdravljeni, sem veterinarski tehnik in imam stranko, ki išče Semintro za svojo staro mačko, če imate kaj na zalogi. Hvala. Pošljite mi SMS na številko 0663789051
viviane
2 sporočila
viviane fr
Zanimajo me vaše stekleničke SEMINTRA. Prosim, odgovorite mi na naslov [email protected]. Lep pozdrav.
Michèle
3 sporočila
michèle fr
Pozdravljeni, zanima me Semintra za moje starejše mačke... Hvala
Michèle
3 sporočila
michèle fr
Lahko me kontaktirate po e-pošti na [email protected] Najlepša hvala
Audrey
1 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni vsi! Prav tako iščem Semintra 4mg/ml za svojo mačko. Vnaprej hvala. Audrey
Louis
1 sporočila
louis fr
Pozdravljeni vsi, prav tako iščem Semintro za mojo mačko Pylo, ki ima CRD in je ne najdem nikjer. Prosim, če jo kdo ima in bi jo prodal. Hvala vnaprej. Louis
Lillian
4 sporočila
lillian nl
Tako kot večina ljudi pred mano tudi jaz iščem Semintra za svojo mačko. Če kdo še vedno prodaja steklenico, bi bila zelo vesela vašega sporočila.
Lillian
4 sporočila
lillian nl
Cathy, ali še imaš stekleničke Semintra za prodajo? Prosimo, odgovori na [email protected]
Lillian
4 sporočila
lillian nl
Corinne, ali še vedno prodajate to vialo Semintra 4 mg/ml s prostornino 100 ml? Če da, me lahko kontaktirate? Bodisi prek tega foruma ali na [email protected]?
PUPUCE
23 sporočila
pupuce fr
Pozdravljeni, za obvestilo:Obstoječi postopek v primeru potrjenega pomanjkanja zdravila SEMINTRA (zdravilna učinkovina Telmisartan)1) Veterinar: recept za TELMISARTAN 3 mg, za ponovni pripravek pri farmacevtu v obliki 3 mg kapsule2) Farmacevt: priprava pripravkaPogovorite se z veterinarjem o količini glede na težo mačka in ali je v redu izprazniti ter zmešati vsebino kapsule z mokro hrano za mačke, da bi končno zaužili 1 kapsulo na dan do konca zdravljenja.Za realizacijo (preko recepta veterinarja) zdravljenja v primeru potrjenega pomanjkanja zdravil in če običajni farmacevt ni sposoben izvajati zahtevane storitve PreF (Farmacevti pripravljalci Francije). Magistralne priprave po departmajih:https://www.lespref.fr/presentation-sotp.php
Carine
3 sporočila
carine fr
Pozdravljeni, prodajam stekleničko Semintre, 100 ml, odprto sredi septembra, porabljeno 1/3, rok uporabe 03/2025. Cena: 60€.
Carine
3 sporočila
carine fr
Pozdravljeni, če želite, imam 100 ml, ki je odprt od sredine septembra
VALERIE
4 sporočila
valerie fr
Pozdravljeni, Carine, zanima me izdelek, če ga imate še na voljo, kako bi želeli nadaljevati? Lep pozdrav, Valérie.
Carine
3 sporočila
carine fr
Pozdravljeni, da, še vedno je na voljo. Pošljem vam lahko po pošti. Lahko se pogovoriva po telefonu na 0686657495

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo