Vprašanja, razprave o izdelkih Pašteta PRO PLAN Veterinary Diets Feline EN ST/OX Gastrointestinal - 195g
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, ne najdem več pločevink Proplan gastro intestinal posamično. Bilo je zelo koristno, ker so te drage. Jih ne prodajate več? Smo prisiljeni kupiti 24 naenkrat? Hvala za vaš odgovor
11 sporočila
roger
pozdravljeni, da bi se izognili zavrženi hrani za starejšo mačko, moja mačka je ... vendar potem, ko je hrana shranjena v hladilniku, je ne želi več jesti. Gre za pločevinke po 195 g! Preveč za starejšo mačko... Škoda, da ne obstajajo pločevinke po 85 g? Bilo bi bolj ekonomično za denarnico in manj zavržkov! Bilo bi dobro razmisliti o prodaji pločevink po 85 g in individualno, ne pa v paketih po 24!
4 sporočila
myriam
Pred odprtjem se ohranijo kot katera koli druga konzervirana hrana v omari.
4 sporočila
myriam
Moja mucka ne mara, ko jih vzamem iz hladilnika... ko je pašteta enkrat odprta, jo hranim pokrito pri sobni temperaturi dva dni in se ne pokvari....
4 sporočila
aurelie
Pozdravljeni, kje naj hranim te pločevinke hrane PRED odprtjem?
5 sporočila
sandrine
Pozdravljeni
1 sporočila
jean-luc
V omari, pohištvu..., pravzaprav kot katera koli konzerva. In največ 24 ur v hladilniku po odprtju.
5 sporočila
sandrine
Dober dan, gospa
4 sporočila
myriam
Ohranjajo se pred odprtjem kot katera koli druga konzervirana hrana v omari.