Vprašanja, razprave o izdelkih PRO PLAN Sterilised Adult RENAL PLUS z okusom purana za mačke
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
cindy
Pozdravljeni,
Rad bi kupil te brikete, ki so ponujene na domači strani po ceni 5,25 €/kg, toda ko kliknem na povezavo, je najnižja cena 6,25 €/kg. Mi lahko prosim razložite, zakaj je tako?
Lep pozdrav,
CG
Rad bi kupil te brikete, ki so ponujene na domači strani po ceni 5,25 €/kg, toda ko kliknem na povezavo, je najnižja cena 6,25 €/kg. Mi lahko prosim razložite, zakaj je tako?
Lep pozdrav,
CG
1 sporočila
karine
Pozdravljeni, kako je predstavljena promocija danes, 22.11.22, 10 kg + 2 podarjena? Je to 1 paket po 10 kg plus 1 paket po 2 kg? 4 paketi po 3 kg ali 1 po 12 kg? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
christine
Pozdravljeni, vedno vzamem ta format in to je ena velika torba.
1 sporočila
frédérique
Dober večer,Zanima me ponudba "10 kg vključno z 2 kg brezplačno". Ali skupna teža briketov v tej ponudbi znaša 12 kg ali 10 kg? Dejansko bi lahko razumeli, da kupimo 10 kg, vključno z 2 kg brezplačno, torej 8+2.Hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, gre za vrečo 10 kg, 8 kg = 2 kg brezplačno. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia