Vprašanja, razprave o izdelkih PRO PLAN Pes Srednje Odrasli Vsakodnevna Prehrana

100% stranke

priporočam ta izdelek

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
CELINE
2 sporočila
celine fr
Pozdravljeni, pri moji dve buldogi (kontinentalni in angleški) ni alergij.
Cathy
1 sporočila
cathy fr
Pozdravljeni, brez znakov alergije pri mojem staffyju!
Bernard
1 sporočila
bernard fr
Ali so pri teh briketih prijavljene kakšne alergije?
juliette
1 sporočila
juliette fr
PozdravljeniNisem pri mojem malinoisu...
Laetitia
2 sporočila
laetitia fr
Dajal sem brikete Proplan medium everyday s piščancem in res je imel moj Toby rdečice in srbečico. Prešel sem na Proplan medium sensitive skin z lososom in od takrat nima nič več. Torej ja, mislim, da lahko pri občutljivih psih pride do alergij.
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Za mojo psičko ni alergij.
Mairie esther
2 sporočila
mairie esther fr
Ni alergij pri mojem španskem bretonskem psu.
CELINE
2 sporočila
celine fr
Pozdravljeni, nobena od mojih dveh buldogov (kontinentalni in angleški) nima alergij.
Christine
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, želel bi Pro plan Medium Adult Sensitive Digestion bogat s piščancem 14kg; ne pojavi se. Ali je Pro Plan pes medium Adult Every Day Nutrition enak? Hvala za vaš odgovor.
martine
1 sporočila
martine fr
Sredstvo za vsakodnevno prehrano odraslih se razlikuje od sredstev za občutljivo prebavo odraslih z jagnjetino in rižem, ki jih lahko najdete na spletni strani BITIBA.
fabrice
1 sporočila
fabrice fr
Pozdravljeni, želel bi izvedeti, če imate Proplan 14kg + 2,5kg brezplačno, saj tega ne vidim. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za ta artikel ni več zalog, zato se ne prikazuje več.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Viviane
1 sporočila
viviane fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti, kdaj bodo briketi Proplan na voljo v pakiranju 14 kg x 2. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta izdelek je trenutno v postopku ponovnega založenja in bo na voljo v prihajajočih dneh.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo