Vprašanja, razprave o izdelkih PRO PLAN Pes Srednje Odrasli Vsakodnevna Prehrana
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
celine
Pozdravljeni, pri moji dve buldogi (kontinentalni in angleški) ni alergij.
1 sporočila
cathy
Pozdravljeni, brez znakov alergije pri mojem staffyju!
1 sporočila
bernard
Ali so pri teh briketih prijavljene kakšne alergije?
1 sporočila
juliette
PozdravljeniNisem pri mojem malinoisu...
2 sporočila
laetitia
Dajal sem brikete Proplan medium everyday s piščancem in res je imel moj Toby rdečice in srbečico. Prešel sem na Proplan medium sensitive skin z lososom in od takrat nima nič več. Torej ja, mislim, da lahko pri občutljivih psih pride do alergij.
1 sporočila
nathalie
Za mojo psičko ni alergij.
2 sporočila
mairie esther
Ni alergij pri mojem španskem bretonskem psu.
2 sporočila
celine
Pozdravljeni, nobena od mojih dveh buldogov (kontinentalni in angleški) nima alergij.
1 sporočila
christine
Pozdravljeni, želel bi Pro plan Medium Adult Sensitive Digestion bogat s piščancem 14kg; ne pojavi se. Ali je Pro Plan pes medium Adult Every Day Nutrition enak? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
martine
Sredstvo za vsakodnevno prehrano odraslih se razlikuje od sredstev za občutljivo prebavo odraslih z jagnjetino in rižem, ki jih lahko najdete na spletni strani BITIBA.
1 sporočila
fabrice
Pozdravljeni, želel bi izvedeti, če imate Proplan 14kg + 2,5kg brezplačno, saj tega ne vidim. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za ta artikel ni več zalog, zato se ne prikazuje več.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
viviane
Pozdravljeni, želel bi vedeti, kdaj bodo briketi Proplan na voljo v pakiranju 14 kg x 2. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta izdelek je trenutno v postopku ponovnega založenja in bo na voljo v prihajajočih dneh.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta izdelek je trenutno v postopku ponovnega založenja in bo na voljo v prihajajočih dneh.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia