Vprašanja, razprave o izdelkih PRO PLAN Medium Puppy Healthy Start s piščancem za mladiče

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Ludovic
2 sporočila
ludovic fr
Pozdravljeni, imam dva meseca starega malinois mladička, katero torbo naj izberem? Lep pozdrav
Frédérique
2 sporočila
frédérique fr
Tiste, ki jih je dajal vaš vzreditelj. Jaz imam štirimesečnega škotskega ovčarja in mu dajem Proplan Medium Puppy s piščancem (Healthy Start)
Marianne
1 sporočila
marianne fr
Pozdravljeni, menim, da je linija pro plan lepa linija in imajo tudi različico za mladičke.
Isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, imam Cotona iz Tuléarja, ki je star 10 mesecev. Hranim ga s Pro Plan Small, ali bi moral preiti na Pro Plan Medium?
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Dober dan, za mene lahko ostanete pri Pro Plan Small, saj je še vedno majhen pes, ki ne bo tehtal več kot 15 kg. Lep dan.
Mathieu
1 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni, imam buldoga, ki tehta 13 kg, in začel sem mu dajati brikete Medium, ko je dopolnil 1 leto. Tako da po mojem mnenju lahko preidete na Medium. Lep pozdrav
Shanna
8 sporočila
shanna fr
Pozdravljeni, kmalu bom zamenjal znamko pasjih briketov za svojega mladička labradorca in rad bi vedel, ali mi svetujete Pro Plan Medium Puppy ali Pro Plan Large Puppy
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za vašega mladička labradorca morate vzeti velikost LARGE Puppy. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
gregory
1 sporočila
gregory fr
živjo, moj pes je 6 mesecev star border collie. Katere brikete proplan mi priporočate?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, briketi Puppy Medium so najbolj primerni. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni! Pri kateri starosti naj preneham dajati "Proplan Puppy Optistart Medium" in preidem na "Proplan Adult"? Moj majhen avstralski ovčar bo aprila star eno leto.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Svojega mladička lahko preklopite na hrano za odrasle pse, ko dopolni 1 leto.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo