Vprašanja, razprave o izdelkih PRO PLAN Féline Hydra Care Doplačilo za hidracijo mačk

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
fabienne
1 sporočila
fabienne fr
Za mojo staro mačko, ki ima nagnjenost k zaprtju, ji poleg hydracare dajem še žličko slada za kepice dlake in hop, bolje gre na stranišče.
marie-josephe
3 sporočila
marie-josephe fr
Pozdravljeni, da, mislim, da to deluje dobro, raztopino Hydracare mi je priporočil moj veterinar, ker moja mačka ne pije vode.
Viviane
2 sporočila
viviane fr
Je Proplan Hydra Care za mačke učinkovit pri zaprtju mačk? Hvala
Christel
2 sporočila
christel fr
BonjourHydracare je res v resnici za mačke, ki imajo težave z urinarnim traktom. Za zaprtje pri naših štirinožnih prijateljih pa lahko poskusimo dodati žlico oljčnega olja ali zmanjšati suho hrano ter vključiti vlažno hrano, kot so paštete, ali vlaknine, na primer zelenjavo. Upam, da vam bo to pomagalo. Lep vikend
Danielle
1 sporočila
danielle fr
Hydracare je narejen za urinske težave pri mačkah, vendar sem opazil, da vpliva tudi na njihov prebavni sistem. Kadar je tako, mu dajem manj približno 2 dni, in se ponovno vzpostavi ravnovesje. Za zaprto mačko lahko damo tudi 1 čajno žličko parafinskega olja. Ali pa vmešamo malo kuhanih bučk v njegovo posodico s hrano, in mu damo mokro hrano (vrečke), ter dodamo še malo vode, to mu lahko pomaga... sicer pa se posvetujte z veterinarjem. Lep večer in lep vikend.
marie-josephe
3 sporočila
marie-josephe fr
Pozdravljeni, jaz dajem hydracare, ker moj maček ne pije vode, vendar za zaprtje ne vem, dajem mu z njegovo briketo nekaj briket z gastro intestinalnimi vlakni, poskusite. Hvala
GISELE
2 sporočila
gisele fr
Pozdravljeni, To je predvsem za težave z uriniranjem, ta izdelek redči urin, vendar pa pomaga tudi pri prebavi. Moji mucki (17 let) dajem 1/2 vrečke na dan skupaj z njenim tekočim zdravilom za ščitnico. Obožuje ga. Začela sem ji ga dajati, ko je imela cistitis z okužbo sečil. Zdaj je bolje, ampak ker je starejša, ji pomaga pri delovanju urinarnega sistema.
marie-josephe
3 sporočila
marie-josephe fr
Pozdravljeni, mislim, da je to kar dobro za zaprtje. Moj maček sicer ne pije, vendar mu za noč dam 3/4 vrečke. Če to ni dovolj, zelo dobro deluje pasta Laxatone. Hvala.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo