Vprašanja, razprave o izdelkih PRO-NUTRITION Pure Life Selection Jagnje briketi za odrasle pse
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
didier
Pozdravljeni, ali mi lahko razsvetlite!!! Rad bi vedel, če so ti briketi primerni za bolezni kože in ponavljajoče se otitise? Moj B.A trpi zaradi alergij (koža, otitis, itd...) ali imate morda druge predloge za brikete brez žitaric? Hvala, lep dan
2 sporočila
mélanie
Pozdravljeni,
rad bi izvedel, ali se ta briketi priporočajo za psa s komplicirano in težavno prebavo.
Za vaš odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem.
rad bi izvedel, ali se ta briketi priporočajo za psa s komplicirano in težavno prebavo.
Za vaš odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem.
2 sporočila
audrey
Dober dan,
Moj pes ni imel težav z prebavo, ki bi jih lahko opredelili kot zahtevne, ampak vam lahko povem, da z njimi - tudi brez prehodne faze - ustvarja normalno blato. Poleg tega dajem prednost jagnjetini, ki je po mojem branju različnih raziskav o dobri prehrani za naše ljubljenčke, običajno boljša za prebavo. Če ima vaš pes resne težave s prebavo, vam svetujem, da se ne ustavite samo pri mojem odgovoru, ki temelji zgolj na izkušnjah z manj občutljivim psom.
Upam, da boste našli primerne brikete za vašega psa, saj vem, da to ni lahka naloga.
Lep dan
Moj pes ni imel težav z prebavo, ki bi jih lahko opredelili kot zahtevne, ampak vam lahko povem, da z njimi - tudi brez prehodne faze - ustvarja normalno blato. Poleg tega dajem prednost jagnjetini, ki je po mojem branju različnih raziskav o dobri prehrani za naše ljubljenčke, običajno boljša za prebavo. Če ima vaš pes resne težave s prebavo, vam svetujem, da se ne ustavite samo pri mojem odgovoru, ki temelji zgolj na izkušnjah z manj občutljivim psom.
Upam, da boste našli primerne brikete za vašega psa, saj vem, da to ni lahka naloga.
Lep dan
2 sporočila
mélanie
Najlepša hvala za vaš odziv, zelo mi je v pomoč. Da vam pojasnim, moj pes je preizkusil celo vrsto briketov in seveda vseh možnih okusov, da bi rešil njegov črevesni problem. Za zdaj noben briket ni izboljšal njegove prebave. Torej res upam, da mu bodo ti z jagnjetino končno pomagali. Lep večer vam želim
2 sporočila
audrey
Želim vam, ne oklevajte mi povedati, kako je. Lep večer.