Vprašanja, razprave o izdelkih PRO-NUTRITION Pure Life Brez Žit za Mladičke z Ribami

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Priscilla
3 sporočila
priscilla fr
Pozdravljeni, ali veste, kdaj bodo spet na voljo briketi za pasje mladičke? Želela sem jih naročiti prejšnji mesec in vidim, da še vedno niso na voljo na spletnem mestu. Pakiranje po 2 kg zdrži manj kot en teden, kar ni prav gospodarno. Ali moram preveriti v vrtnariji. Hvala Lep pozdrav
tony
48 sporočila
tony fr
Pozdravljeni, stranka trenutno ni dosegljiva. Ste želeli biti obveščeni po e-pošti, ko bo izdelek spet na zalogi? To je tisto, kar jaz običajno naredim, ko izdelki niso na voljo. Hvala, lep dan.
Priscilla
3 sporočila
priscilla fr
Pozdravljeni, Da, dvakrat sem oddal/a zahtevo, da bi bil/a obveščen/a. Opazil/a sem, da izdelek od začetka junija vsaj ni na voljo. Ker je stopnja briketov kritična, se moram oskrbeti pri enem od vaših konkurentov. Lep večer

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo