Vprašanja, razprave o izdelkih PRO-NUTRITION PROTECT Digest za Odrasle Mačke

100% stranke

priporočam ta izdelek

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
marie jose
1 sporočila
marie jose fr
Ali so te briketi primerni za kronično drisko?
Chloe
1 sporočila
chloe fr
Za mojo muco to ni bilo dovolj, raje bi vam svetoval, da pokličete osteopata (to je tisto, kar je vse spremenilo) in ji zamenjate brikete za boljše, na primer Applaws
MARIE
2 sporočila
marie fr
Da, so prilagojene tem diarejam, vendar je zelo pomembno, da žival uživa samo to hrano..... Po drugi strani se mi zdi ideja o osteopatu odlična in lahko mu date tudi Ultradiar za zdravljenje, kar zelo izboljša prebavo.
Séverine
1 sporočila
séverine fr
Moje mačke trpijo zaradi kronične driske (ne zahvaljujem se zavetiščem, vključno z SPA kot drugim zavetiščem, saj vam dajo bolne mačke, ki naj bi bile zdrave). Kar zadeva te brikete, ki so namenjeni prav za drisko, se je stanje pri moji drugi mački poslabšalo, oba mladiča pa sta imela zelo smrdeče iztrebke. Pogovarjala sem se s svojo veterinarjem, ena od sestavin v sestavi ni dobra za mačke, zato teh briketov nikakor ne dajajte svojim mačkam. Povedala mi je tudi, da pogosto namerno ne navedejo vseh sestavin, ki so v briketih, in veliko jih, vključno z veterinarskimi briketi, ni dobrih za naše mačke, saj jim lahko povzroči resne bolezni. Na primer brez žitaric, v redu, to pomeni brez žitaric, vendar namesto tega dodajo krompir ali kaj drugega, kar ni dobro za mačke, zato je težko najti pravo hrano za naše ljubljenčke, še posebej za nas, ki imamo mačke s kronično drisko. Želim si, da bi našel/a dobre brikete za svojo/svoje mačke. Zahvaljujem se osebi, ki je omenila ultradiar, poskusila bom...

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo