Vprašanja, razprave o izdelkih PRO-NUTRITION Pure Life Brez Žitaric Light & Sterilised s Piščancem za odrasle sterilizirane pse ali pse s prekomerno telesno težo
100% stranke
priporočam ta izdelek
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
mélanie
Kakšna je velikost briketa, prosim? Da bi vedel, ali je primerna za majhnega psa. Hvala
1 sporočila
christophe
1 cm/1 cm/0,5 cmPrimerno za majhne in velike pasme
1 sporočila
mathieu
Rekel bi, da je to malo preveliko za majhne pse... Ko vidim majhne brikete za mojega srednje velikega psa, si mislim, da je kar precejšnja razlika :D
1 sporočila
edouard-yves
Pozdravljeni, to je odvisno od velikosti majhnega psa. Če gre za čivavo, bi rekel, da so briketi preveliki, medtem ko so primerni za psa velikosti pudlja. Briketi so izjemne kakovosti. Dajem jih svojim kužkom in pomagajo pri uravnavanju njihove teže
1 sporočila
patrick
Imam nemško ovčarko, ki jih je, in moj chihuahua jih pogosto ukrade. So malce prevelike zanj, vendar mu uspe pojesti, kljub temu da je pritlikavi chihuahua.
3 sporočila
béatrice
Pozdravljeni, velikost briketa približno 1 cm
1 sporočila
priscillia
Pozdravljeni, kdaj boste prejeli ta izdelek v 12 kg? In koliko časa traja, da prejmemo naš paket po naročilu? Hvala vam za odgovor vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne moremo vam sporočiti datuma vrnitve te reference v 12kg. Rok dobave, ko je izdelek na zalogi, se spreminja glede na izbrani način dostave: traja od 24 ur do 3/5 dni. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
sylvie
Pozdravljeni,
Moja sterilizirana psička, stara 15 mesecev, mora shujšati (trenutna prehrana: PROPLAN Sterilized) in moja veterinarja mi svetuje brikete, bogate z vlakninami.
Ali je izdelek primeren? Če ni, katere brikete lahko dajem njej?
Hvala vnaprej za vaš odgovor,
Sylvie ROGER
Moja sterilizirana psička, stara 15 mesecev, mora shujšati (trenutna prehrana: PROPLAN Sterilized) in moja veterinarja mi svetuje brikete, bogate z vlakninami.
Ali je izdelek primeren? Če ni, katere brikete lahko dajem njej?
Hvala vnaprej za vaš odgovor,
Sylvie ROGER
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta hrana bo popolnoma ustrezala vašemu psu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia