pritlikavi zajec

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sandrine
8 sporočila
sandrine fr

Pozdravljeni, rad bi vedel, ali lahko damo dva samca pritlikavega zajca v isto kletko, če ju damo noter isti dan?

franck
233 sporočila
franck fr

Močno ti to odsvetujem

Potreben je čas prilagajanja v kletkah v istem prostoru, nato pa iz oči v oči, ker se bodo sicer borili, saj v naravi vedno obstaja dominantni in podrejeni posameznik

Sandrine
8 sporočila
sandrine fr

Franck, najlepša hvala za tvoj odgovor

Capucine
5 sporočila
capucine fr

Živjo, imam dve samički skupaj, ena je bila tukaj že dolgo, včeraj sem dodala še drugo, crkljanje in poljubčki in ne prepirajo se.

franck
233 sporočila
franck fr

to so samice brez rivalstva med njimi jaz sem doživel žalostno izkušnjo in moj zajec Snežna kepa je umrl zdaj mi je ostal samo še Bunny ki bo kmalu star 7 let

phuong trang
4 sporočila
phuong trang fr
<left>Da, samci se med seboj bojujejo, medtem ko samice tega ne počnejo</left><left>ne daj jih skupaj, drugače se bodo poklali</left>

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo