Pritlikavi zajec

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Benoit
16 sporočila
benoit fr
Pozdravljeni vsi, imam kastrirano in cepljeno pritlikavo ovno, in rada bi imela še enega. Moja zajčica živi polno svobodno, čez dan je v 10m² ograjenem prostoru, ponoči pa jo dam v kletko 1,20 m x 50 cm z nadstropjem. Imam več vprašanj: Ali je bolje, da vzamem še eno samico ali samca? Ali je kletka dovolj velika za 2 zajca, glede na to, da bosta tam samo ponoči? Hvala za vaše odgovore.
Benoit
16 sporočila
benoit fr
Najlepša hvala za vaš odgovor. Dejansko razmišljam, da bi se odločil za samca, ker sem opazil, da so samice včasih še bolj teritorialne kot samci. Seveda bo kastriran in cepljen. Najlepša hvala!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo