Pritlikavi zajec in kletka

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Jérémy
2 sporočila
jérémy fr

Dober dan ali dober večer vsem

Imam prijaznega majhnega pritlikavega zajčka, starega 5-6 mesecev, ta zajček je zelo prijazen in daje poljubčke. Vendar pa me malo skrbi njegova higiena: pogosto čistim njegovo kletko in ima majhno plastično stranišče, kamor opravlja svoje potrebe. V zadnjem času pušča iztrebke po celotni kletki in veliko na kavču. Kaj se mu dogaja, kaj mi svetujete?

Hvala za vašo pomoč.

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

ne vem točno, kaj mu je, vendar je to morda zaradi njegove starosti in ker je samec... ne vem 

lahko vzameš njegove iztrebke in jih postaviš v koš, da bo razumel, da je to mesto zanj.

lep večer

Jérémy
2 sporočila
jérémy fr

Pozdravljen Leonardo,

Hvala za tvoje sporočilo. Pravzaprav ne vem, ali gre za samca ali samico. Pokazal sem mu, kje naj opravlja svoje potrebe. To dela v svojem zabojčku, vendar se mu še vedno zgodi, da to opravi v škatli, kar ne razumem najbolje.

Elodie
135 sporočila
elodie fr

Pozdravljen Jérémy,

tu je članek, ki vam lahko pomaga: https://www.margueritecie.com/education2.php

Lep dan želim

Elodie

Mahoubleur
1 sporočila
mahoubleur fr

Poljub za tvojega zajčka

Inès
25 sporočila
inès fr
Živjo, oprosti, morda prihajam prepozno, vendar ali je kastriran ali steriliziran? Če ne, je to zelo pogosto pri samcih kuncev, da špricajo urin na pohištvo ali kavč. Če gre za samico, nisem prepričana. Upam, da sem ti pomagala, Inès.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo