Vprašanja, razprave o izdelkih Gibalna greda za ptice FLEX
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
ludivine
živjo, ali bi to ustrezalo mojemu papagaju za gugalnico, pričvrščeno na kletko?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta sedišča niso primerna za papige, zasnovana so za majhne ptice, kot so kanarčki, eksotične ptice ali valovite nimfe. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, imam majhno vprašanje za vas. Pred kratkim sem kupil kletko Vision in me zanima, ali lahko prilagodim te sedeže na to kletko, saj tisti, ki so priloženi kletki, ko nanje skočijo moji kanarčki, povzročajo odmeven zvok v kletki, ki postane do konca dneva zelo nadležen. Zato bi jih rad zamenjal za sedeže, ki se mi zdijo bolj naravni. Prosim za vaš odgovor, preden potrdim svojo košarico.
Lep pozdrav,
Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ti krmilniki bi morali ustrezati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
danièle
kakšen premer za kanarčke prosim
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam premer 12.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
odile
živjo, za valovite papige je boljši premer 12 ali 16 mm?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, premer 16 mm se zdi bolj primeren.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
robert
Koliko fleksibilonih plošč 4190 je potrebnih za voljero Carla, hvala, adijo Robert
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta stojalo vsebuje 79 delov, ki jih lahko sestavite po svoji želji. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
linh
Pozdravljeni, ali ta gred ustreza papigi vrste youyou? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta stojalo bi moralo ustrezati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta stojalo bi moralo ustrezati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
6 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, kateri premer mi priporočate za par valovitih papig? Ali je ta primeren za kletko Carla zelene barve brez strehe? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Flex stojalo je bolj priporočljivo za majhne ptice, za par pernatih potrebujete nekoliko močnejše stojalo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Flex stojalo je bolj priporočljivo za majhne ptice, za par pernatih potrebujete nekoliko močnejše stojalo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia