Vprašanja, razprave o izdelkih Gibljiva kletka iz blaga

60% stranke

priporočam ta izdelek

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Belinda
1 sporočila
belinda fr
Pozdravljeni,
Ne uspe mi pritrditi izdelka na prečke kletke (Zolia Keiko). Vrti se v prazno in če ga malo potrkaš, pade dol. Lahko rečem, da z dvema podganama na njem zagotovo ne bo zdržal. Je moj izdelek morda okvarjen? Poleg tega je na eni od dveh strani očitno poškodovan.
GENEVIEVE
1 sporočila
genevieve fr
Če se vrti v prazno, je to okvarjeno! Ti fleksibilni palici so primerni za male papige, največje velikosti amazone. S časom se odlepijo od plastičnega konca. Včasih so nekateri zelo slabo zlepljeni, hitro se odlepijo! Ampak, jih je mogoče ponovno prilepiti in drži! Kljub temu jih uporabljam in ko jih ponovno prilepim, to res podaljša njihovo življenjsko dobo! Amazonka jih ima rada pod sabo!
sarah
1 sporočila
sarah fr
Dober večer, popolnoma ne razumem ponudbe. .15eu 60, je to za 2 ali za 3? Napisano je ×2, ampak potem bi moralo biti bolj 10eu 40, če je samo za 2. Ne razumem. In ali bi to ustrezalo korejskemu veveričku? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, res gre za komplet treh gredic, zahvaljujemo se vam, da ste nas opozorili na to napako. Ta greda ni zasnovana za veverice, vendar bi morala ustrezati.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo