Vprašanja, razprave o izdelkih Nastavljiva tkaninska nagobčnik SAFE Boxer
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
pascale
To ni vprašanje, dejansko ta nagobčnik verjetno ustreza majhnim, malo gibljivim psom... moj ga je zmlel v trenutku, popolnoma nezanesljiv izdelek ni priporočljiv za varnostni nagobčnik.
1 sporočila
mélanie
Dober večer. Ali je ta nagobčnik primeren za sharpeja?
1 sporočila
sarah
Pozdravljeni, Ne vem, če bi to ustrezalo pasmi vašega psa, ampak za mojega (Labradorec/Seter) ne drži dobro za ušesi. Zelo se enostavno sname, bolj je to za pokazat, da spoštujemo pravilo o "nagobčniku" v prevoznih sredstvih ali javnih prostorih, vendar sploh ne drži, če je pes agresiven ali resnično potrebuje nagobčnik.. Raje bi se odločil za drug izdelek.
1 sporočila
doriane
Zdravo, zanimalo bi me, če je ta nagobčnik primeren za rotvajlerja?
1 sporočila
nathalie
Pozdravljena Doriane, Da, ta nagobčnik je povsem primeren za rotvajlerja (kupljen za mojega).
4 sporočila
françoise
Pozdravljeni, iščem nagobčnik za mojega Cané Corso. Ali mi lahko poveste, če je ta primeren. Hvala.
1 sporočila
carine
Seveda, ta nagobčnik sem vzela za svojo samico pasme cane corso, ki ima kratek gobec... to je najbolj primerna, kar sem jih našla. Za cane corso s kratkim gobcem, da, sicer pa te ne priporočam ☺️
1 sporočila
soufiane
Pozdravljeni, to sem izbrala za svojo ameriško staffordširsko terierko in ji odlično pristaja. Ovratnica je nastavljiva in kar se tiče kakovosti, je super. Imam jo že več let.