Vprašanja, razprave o izdelkih Prigrizek žoga za psa s potiskom tačk
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, mi lahko svetujete glede velikosti, ki bi ustrezala mojemu psu? Ali ima luknja različen premer glede na velikost žogice? Imam avstralskega ovčarja, ki tehta 17 kg, briketi pa so nekoliko manjši od 1,5 cm.
1 sporočila
michèle
Pozdravljeni, svetoval bi vam 7 cm za velikost vašega psa. Moj ga obožuje!
1 sporočila
veronique
Dober večer, glede "žogice za prigrizke s sledovi" sem nekoliko zmedena glede velikosti, ali ne bi mogli navedeti, katera velikost ustreza teži psa? Medtem bi vam bila hvaležna, če bi mi lahko svetovali za mojega Lhasa Apso, ki ima majhna usta in nekaj težav z grabljenjem igrač zaradi nekroze jezika. Opazila sem, da ima težave z grabljenjem večjih plastičnih igrač, še posebej če so pretrde. Upam, da ta žogica ni taka? Odločala sem se med velikostmi 6 cm in 7 cm. Kaj mi svetujete? Najlepša hvala vnaprej. Lep pozdrav, Roni ...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam najmanjšo velikost: 6 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sylvia
Pozdravljeni, je mogoče v naročilu določiti barvo žoge, ki jo želimo? In ali je možna menjava, če nam velikost ne ustreza? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Barve žoge ne morete izbrati, saj so odvisne od zaloge. Če vam žoga ni všeč, jo lahko na svoje stroške vrnete, pod pogojem, da ni bila uporabljena. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia