Vprašanja, razprave o izdelkih Prigrizek žoga za psa s potiskom tačk

100% stranke

priporočam ta izdelek

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, mi lahko svetujete glede velikosti, ki bi ustrezala mojemu psu? Ali ima luknja različen premer glede na velikost žogice? Imam avstralskega ovčarja, ki tehta 17 kg, briketi pa so nekoliko manjši od 1,5 cm.
Michèle
1 sporočila
michèle fr
Pozdravljeni, svetoval bi vam 7 cm za velikost vašega psa. Moj ga obožuje!
VERONIQUE
1 sporočila
veronique fr
Dober večer, glede "žogice za prigrizke s sledovi" sem nekoliko zmedena glede velikosti, ali ne bi mogli navedeti, katera velikost ustreza teži psa? Medtem bi vam bila hvaležna, če bi mi lahko svetovali za mojega Lhasa Apso, ki ima majhna usta in nekaj težav z grabljenjem igrač zaradi nekroze jezika. Opazila sem, da ima težave z grabljenjem večjih plastičnih igrač, še posebej če so pretrde. Upam, da ta žogica ni taka? Odločala sem se med velikostmi 6 cm in 7 cm. Kaj mi svetujete? Najlepša hvala vnaprej. Lep pozdrav, Roni ...
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam najmanjšo velikost: 6 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Sylvia
1 sporočila
sylvia fr
Pozdravljeni, je mogoče v naročilu določiti barvo žoge, ki jo želimo? In ali je možna menjava, če nam velikost ne ustreza? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Barve žoge ne morete izbrati, saj so odvisne od zaloge. Če vam žoga ni všeč, jo lahko na svoje stroške vrnete, pod pogojem, da ni bila uporabljena. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo