Vprašanja, razprave o izdelkih IAKO Priboljški za glodalce leseni valj za glodanje
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
lauralee
Pozdravljeni, prvič sem za svojega pritlikavega kunca (mešančka), ki še ni dopolnil enega leta, kupila to igračo. To je bilo njegovo božično darilo, ampak sem popustila in mu ga dala takoj, haha. No, rad bi vedel, če je še kdo imel isto majhno težavo kot jaz: po tem, ko je skoraj popolnoma pojedel najtemnejšo ploščo v igri (ki je sestavljena predvsem iz pese in korenja), so se urini izločki mojega kunca obarvali rdeče. Rad bi vedel, če se je to zgodilo še komu, ker če ni, bom takoj rezerviral termin pri veterinarju, saj to ni normalno. Ampak to opazujem že dva dni zelo pozorno. Odstranil sem mu ploščo, da preverim. Pije svojo vodo kot običajno, je, ne sprejema čudnih položajev in njegovi urini so še vedno tako veliki. Zato pravzaprav nisem preplašena. Hvala vsem, ki boste odgovorili :) Lep dan vam vsem in vašim malim kosmatim otročkom :)
1 sporočila
chloé
Dober večer, ta del je sestavljen predvsem iz rdeče pese, zato je normalno, da je urin vašega zajca rdeč, ne skrbite. Gre za pojav, ki mu pravimo fiziološka porfirinurija. Obarvanost je tako posledica prisotnosti porfirinov v urinu, ki prihajajo s prehrano. Lep večer vam in vašim kosmatim prijateljem :)
1 sporočila
stéphanie
Ja, to je kot za nas, ko jemo peso. Tudi naš urin je obarvan.
14 sporočila
claire
Živijo, moji morski prašički se tega še niso dotaknili in jih bolj zanima lubje kot to, kar je notri..! neuspeh.. :-))