Vprašanja, razprave o izdelkih Trixie Priboljški Cookies z lososom in mačjo meto za odrasle mačke

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Dominique
12 sporočila
dominique fr
Za MarieAh OK.
Dominique
12 sporočila
dominique fr
Koliko jih morate dati mačkam na dan? Jaz imam pse in zajce, ampak sem jih kupil za svojega soseda. Odgovor za Marie, jim dajete 12? Mislim, da ste se zmotili, saj bo paket trajal samo 2 dni! In zdaj razumem, zakaj mačka ima drisko. Ena gospa jim daje 3 na dan.
Marie
2 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, ne dam več kot 12, ker to lahko povzroči drisko.
Nicole
2 sporočila
nicole fr
Pozdravljeni,Dnevno ji dam približno 5, in to ne vsak dan, da ostane nagrada ob različnih priložnostih.Luna to zelo ceni.
Marie
2 sporočila
marie fr
Ne ne motim se, običajno dam 7, ampak ne presegam 12, ko je zaprt, ker je samo brikete.
Angélique
1 sporočila
angélique fr
Pozdravljeni, moj maček jih dobi 4 na dan, v enem obroku zjutraj, preden odidem v službo.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo