Vprašanja, razprave o izdelkih Potovalni boks Mini-Capri siv / zelen
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
lucie
Pozdravljeni, mislim, da mi lahko pomagate, kdaj lahko rezervirate novo transportno kletko
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek se trenutno ponovno zalaga in bo ponovno na voljo do konca prihodnjega tedna. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
laurie
Pozdravljeni! Moj zajec tehta 2,5 kg in ga moram peljati z letalom. Skupaj s kletko ne sme tehtati več kot 5 kg. Mi lahko poveste težo kletke? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, teža te škatle je 800g. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
cassandre
ali ta transportna škatla ustreza za 2 podgani?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Morala bi ustrezati, vendar preverite z dejanskimi merami vaših dveh podgan. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
priscilla
Pozdravljeni, iščem kletko, ki lahko vsebuje 2 morska prašička in ima odprtino na vrhu. Ali je ta kletka primerna? Če ne, kaj mi lahko priporočite? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Iščete prevozno kletko ali kletko za vsakodnevno uporabo? Za udobje vaših živali odsvetujemo uporabo tega izdelka, če želite vse skupaj namestiti v enako kletko. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie
1 sporočila
pauline
Ali lahko ta kletka sprejme 2 morska prašička? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za udobje vaših živali vam odsvetujemo, da bi dva morska prašička dali v isto transportno škatlo.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
1 sporočila
manon
Ali lahko ta kletka sprejme 4 samce podgan (približno 400 g vsak)? Hvala za vaš odgovor :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta kletka se nam zdi malo premajhna za vaše 4 podgane. Predlagamo vam ta izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/rodeo-16-boite-de-transport-pour-rongeurs-en-plastique-transparente-couvercle-bleu-p-16719.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
alison
Pozdravljeni, ali je ta kletka primerna za mladega kunca ušesnika?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Prevozna kletka Mini Capri mora biti primerna za vašega kunca ušesa.To je odvisno od velikosti vašega kunca, če je kletka rahlo večja od njega, bo primerna.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia.