Vprašanja, razprave o izdelkih Prevozna kletka z kolesi in separatorjem za psa Zolia Bonnie

17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Cécile
3 sporočila
cécile fr
Pozdravljeni, ali lahko kletka z ločitvijo sprejme nemškega špica, ki tehta 7,5 kg, in laponskega psa, ki tehta 11,5 kg? In ali je dovolj prostora, da bosta imela udobje v notranjosti? Hvala.
Suzy
3 sporočila
suzy fr
Brez težav; moja osebna izkušnja - glej spodaj - je bila zadovoljiva, še posebej pri uporabi brez kolesc. Ročaji so zelo praktični. Vendar pa, če je moj husky star 1 leto pri 17 kilogramih lahko vstopil brez pregrade, mesec dni pozneje je želel cel prtljažnik karavana, pri 19,3 kilograma in 16 mesecih pa bi vstopil le za letalsko potovanje. Suzy
NATHALIE
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, ali lahko kletka, ko je razdeljena na predelke, drži bostonskega terierja, ki tehta 11 kg, in maine coon mačko, ki tehta 6 kg? Hvala
Manon
3 sporočila
manon fr
Pozdravljeni, ali je kletka dolga 70 ali 88 cm (obe dimenziji sta navedeni v opisu kletke)?
Manon
3 sporočila
manon fr
Pozdravljeni vsi skupaj,
Rad bi izvedel, če bi bil ta transportni zaboj primeren za moja 2 velika zajca (skupna teža 9 kilogramov), saj bi moral biti dovolj velik (za dolgo potovanje, 8 ur, bodisi z vlakom ali avtom), da bi imela dovolj prostora, hkrati pa dovolj rokoven za prevažanje z vlakom ali avtom. Bi ta zaboj bil primeren?
Zen guillaume
1 sporočila
zen guillaume fr
Pozdravljeni. Kletko sem prejel v začetku popoldneva. Moja dva jack russla se popolnoma ujemata skupaj. Kletka je dobre kakovosti. Kolesa se zdijo trdna. Treba bo videti pri uporabi, ampak zaenkrat sem popolnoma zadovoljen.
JEANNE
1 sporočila
jeanne fr
za svoj del imam tri mačke: dva vitka samca, ki se dobro razumeta, navadno spita skupaj in skupaj tehtata približno 7,5 kg, ter eno debelo mačko, ki tehta 5,5 kg - za osemurno potovanje je to super dobro delovalo
Suzy
3 sporočila
suzy fr
Ja. Moj husky, ki tehta 17 kg, se počuti udobno, ko odstranim pregrado.
Pol Anais
2 sporočila
pol anais fr
Pozdravljeni, ali je kletka dovolj velika za odraslega angleškega koker španjela, prosim?
isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Ni problema, mislil sem, da je avstralski ovčar
Stéphanie
3 sporočila
stéphanie fr
Pozdravljeni, potrebujem prevozno kletko, ki jo lahko vlečem po pločniku, za potovanje trajajoče 15 minut v eno smer. Ali bi kolesa te kletke zdržala vožnjo ob takem manevriranju z dvema psoma v notranjosti, s skupno težo okoli 16 kg? Zahvaljujem se vam vnaprej za odgovor.
Sebastien
2 sporočila
sebastien fr
Pozdravljeni. Da, ni problema. Ruleta in robustna kletka brez težav zdržita potovanje v eno smer in celo nazaj, ki traja 15 minut ali več. Z vašo težo, ki ste jo navedli. Brez težav vam jo priporočam.
Stéphanie
3 sporočila
stéphanie fr
Hvala za odgovor in vaše informacije!
Françoise
1 sporočila
françoise fr
Na prvo mesto bi odgovorila da, vendar je vse odvisno od kakovosti vaše poti. Če je pločnik asfaltiran, da. Če je pesek ali kamenje, nisem prepričana.
Delphine
2 sporočila
delphine fr
Pozdravljeni, potrebujem prevoznik, ki lahko sprejme dve veliki Main Coons mački (22 kg za obe). Ali je ta zaboj dovolj velik, da bosta lahko enostavno spreminjala položaj? Prevozi se izvajajo na največjih razdaljah do 80 km. Vnaprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor.
Suzy
3 sporočila
suzy fr
Zlahka pridemo do tja zahvaljujoč dvema ročajema, od katerih je eden izvlečen.
Françoise
1 sporočila
françoise fr
Pozdravljeni, Ali mi lahko poveste, če lahko transportna kletka sprejme 2 pinčerja, enega težkega 7 kg in drugega 8 kg. Hvala
Sebastien
2 sporočila
sebastien fr
PozdravljeniDa, brez težav. Kletka prenese veliko več kot 15 kg. Lahko res investirate v to kletko.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo