Prevoz z vlakom za moji zajklji

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
fairy
18 sporočila
fairy fr

NUJNO

Pozdravljeni,

Posvojila sem dve kunici. Angorinsko, Plumo, in glavo leva, Zvezdo. Dobro se razumeta, ampak težava ni v tem. Selim se in se bom preselila z vlakom (ne morem leteti z letalom, ker moja letalska družba ne prevaža živali, in to je edina, ki lahko opravi to pot).

Moja pot z vlakom bo trajala 4 ure (kar veliko!), in bojim se, da bi moji kunici preveč stresirali. Hotela sem jima dati Resue Pet, naravni pomirjevalec, a sem kasneje izvedela, da ima škodljive stranske učinke!!! Seveda bi uporabila prevozno kletko za mačke. Kako jima lahko preprečim stres?

Hvala vsem, ki si bodo vzeli čas odgovoriti! Prosim, odgovorite mi, če vidite to sporočilo, prosim, prosim! Bila bi vam zelo hvaležna, zanašam se na vas! (Prosim...)

Najlepša hvala!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo