prevoz velikih mačk
zdravo,
Kaj mi lahko svetujete za naslednji nakup: torba, voziček...za prevoz velike mačke k veterinarju. Ne vozim, vendar je veterinar 5 minut peš. Potrebujem nekaj trpežnega, saj moji dve mački Ragdoll tehtata 6 kg, kar je normalna teža za to pasmo. Seveda prevažam samo eno mačko naenkrat.
Hvala vnaprej za vaše nasvete.
Pozdravljena Odile,
Imaš različne možnosti: lahko vzameš nahrbtnik, na primer model Shiva ali Connor od Trixie (idealno, da te roka ne boli!). Lahko se odločiš tudi za transportni boks, Atlas Deluxe od Ferplasta je odlične kakovosti. Lahko pa se odločiš za torbo na kolesih (ki jo lahko uporabljaš tudi kot nahrbtnik) od Trixie. Osebno, če greš peš, bi se jaz odločila za torbo na kolesih, saj se boš manj utrudila.
Upam, da sem ti pomagala pri iskanju ,
Se vidimo kmalu!!!
Pozdravljena Sandra,
Hvala, da si si vzela čas za odgovor na moje vprašanje. Razmišljala sem o kletki na kolescih in tudi o torbi na kolescih. Tlakovci in cesta v mojem mestu so v tako slabem stanju, da me skrbi, da torba na kolescih ne bi vzdržala takih razmer. Vendar pri veterinarju obiskujem redko. Moje mačke (glej moj avatar) so pasma RAGDOLL, najmlajša pa pri letu in pol že tehta 6 kg 500. Te mačke dosežejo končno težo in barvo šele pri 3 ali celo 4 letih.
Pripravljena sem odgovoriti na vsa vprašanja o teh mačkah, za informacijo. Dodatek, to so prijetne in nikoli zlobne mačke.
Še enkrat hvala.
Pozdravljena, Odile,
Tvoji mački izgledajo čudovito!!! Kako se imenujejo? Njuna dlaka izgleda izjemno , in če imata blag značaj, mora biti super živeti z njima!
pozdravljeni ponovno,
Ti mački so res zelo lepi, vendar jih ne vzrejam, čeprav si jih zelo želim. To so torej Ragdolli, ameriška pasma, in to je moja vzrediteljica iz Biarritza, ki je kot prva uvedla to pasmo v Franciji. Maček na mojem avatarju, Cisko de Gailande, je v barvi seal (kot siamski), vendar obstajajo v več barvah. Imam še enega, modrega mitted (z belimi tačkami kot Sveta Birma) Doolittle de Gailande. Čeprav so težki, so zelo igrivi in spretni pri skakanju. Ti mački so izjemno prijazni, zelo navezani na vas in nikoli agresivni, brez težav s zdravjem, povezanih s to pasmo. Sanje za hišnega ljubljenčka. Toplo priporočam to pasmo.
Hvala za vaše zanimanje.
Če želiš, bi nam lahko na forum naložil/-a slike? To bi bilo super!!! Ker ne vidimo vsak dan tako čudovitih mačk!
Da, z veseljem bi naložila še druge fotografije, a ko končam s prenosom teh
vnesem svoj e-poštni naslov in mi odgovori "že v uporabi". Kako lahko to rešim?
Hvala.
Imel sem lahko samo to fotografijo: DOOLITTLE samec Ragdoll moder mitted (modro sivo rokavičasto)
Pozdravljena Odile,
za vstavljanje slike na forum, pojdi v "kako vstaviti sliko", tam so vsa navodila. Saj na fotografiji je tvoj avatar, lahko imaš tam samo svojo sliko. Super bi bilo, če bi lahko neposredno vstavila slike na forum. Če imaš kljub navodilom še vedno težave, mi povej, poskusila ti bom pomagati!