Prestrašeni morski prašiček
Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
tessa
Pozdravljeni, torej sedaj imam nov problem. Včeraj sem v vzreji iskala majhnega morskega prašička, star 6 tednov, da bi družil mojemu prvemu, ki je zdaj postal zelo prikupen in sploh ni več plašen. Težava pa je, da me ta novi morski prašiček zelo skrbi; zaenkrat sem ju dal v ločeni kletki, ker je prišel včeraj, ampak nisem še nikoli videla česa takega, vedno ko se približam, začne skakati po kletki, metati se ob rešetke in jih gristi tako močno kot le more, teče kot nor, je v takšnem strahu, česa takšnega še nikoli nisem videla in zelo me skrbi. Ne morem ga izolirati v drugem prostoru, ker živimo v studiu z eno glavno sobo. Ne vem, kaj naj storim, da bi ga pomiril; celo moj prvi mali prašiček, ki sem ga dal v sosednjo kletko, je prestrašen. Vem, da je potreben čas prilagajanja itd., ker je bil tudi moj prvi prestrašen, ko sem ga dobila pred 3 tedni, ampak tole še nikoli nisem doživela. Prosim pomagajte mi, ker sem popolnoma izgubljena ...