Presežek 3.99

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
evelyne
1 sporočila
evelyne fr
Pozdravljeni,

Rada bi, da mi nekdo razloži, zakaj moram vedno, kadar naročim in poskrbim, da nimam stroškov dostave, plačati 3,99 €. Razlog naj bi bil zelo zelo težek paket in dodatni stroški, ki jih je potrebno plačati. Kaj mi pomaga, da nimam stroškov dostave, če moram vseeno plačati skoraj štiri evre? Tega ne razumem in se mi zdi to malo goljufivo.

Na drugih spletnih straneh, ko dosežeš določen znesek in ne plačuješ stroškov dostave, ni dodatkov, tudi če prejmeš velik karton. To res ni normalno.

V pričakovanju vašega odgovora ostajam,

Evelyne Giangiorgi
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni Evelyne,

prebral sem vaše sporočilo. Da bi lahko obvladali povečanje tarif, zlasti stroškov prevoza in pakiranja, smo danes primorani zaračunati dodatne stroške za naročila, če so ta poslana v več paketih glede na izbrane izdelke (volumen in teža).

Res je, dostava v paketomate ne sme presegati 20 kg (vključno z embalažo), dostava na dom pa 30 kg (vključno z embalažo). Stroški dostave od drugega paketa so zaračunani takole:

Drugi paket po ceni 3,99 €
Tretji paket in vsi nadaljnji po ceni 2,99 € za vsak dodaten paket

Pogodbe se lahko razlikujejo glede na blagovne znamke.

Zahvaljujem se vam za razumevanje in sem vam na voljo za vsa dodatna pojasnila.

Želim vam lep dan.

Se kmalu slišimo,

Aurore iz Zoomalie
Marie
3 sporočila
marie fr
Kot stranka, prej od konkurentne spletne trgovine z živalmi, ki dejansko ni zaračunavala dodatnih stroškov nad določeno težo, lahko povem svoje mnenje o rezultatu: enkratna pošiljka škatle, ki so bile tako težke, da so se vedno raztrgale/poškodovale. In predvsem nemogoče za ravnanje za dostavljavce; in potem 40/50 kg za moje majhne roke... nočna mora. Več škatel je dražje za obdelavo. Ampak mislim, da je to bolj razumno, da se ohrani kakovost izdelkov (manj poškodovanih vreč s steljo/hrano), hrbti dostavljavcev in moj hrbet se počutijo bolje.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo