Vprašanja, razprave o izdelkih Prenosna zložljiva kletka z dvojnimi vrati in kovinskim dnom za pse Zolia Xena
93% stranke
priporočam ta izdelek
64 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, katero velikost bi moral izbrati za svojega avstralskega ovčarja? Uporaba bi bila samo za prevoz z avtomobilom. Hvala
1 sporočila
laurence
Pozdravljeni, dovolj je, da izmerite svojega psa, ko sedi, in izberete kletko, ki mu omogoča, da pravilno sedi. Pri kletki v avtomobilu bodite pozorni, saj je zelo obsežna. Osebno imam mešančka Border Collie, ki tehta 22 kg: zložena kletka ne gre v moj avtomobil...
1 sporočila
hamid
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste teže teh dveh kletk, prosim? :Prevozna kletka ZOLIA Xena - LPrevozna kletka ZOLIA Xena - XXL
1 sporočila
cecile
Pozdravljeni, mi lahko poveste težo kletke velikosti M? Hvala
1 sporočila
nadine
Osebno sem kupil kletko velikosti S. Nisem je tehtal, vendar je zelo lahka. Uporabljeni material je trden, vendar ni težak
6 sporočila
laury
Dober večer, mi lahko svetujete za koker španjela, ki je star 2 leti in tehta 10 kilogramov? Gre za prevoz. Oklevam med S in M
1 sporočila
gabrielle
Pozdravljeni, kako velik plašč naj izberem za povprečno velikega jazbečarja?
2 sporočila
odile
Vzel bi velikost M
2 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, kakšna je prava velikost za majhnega špica
2 sporočila
véronique
Imam staffija in za velikost XL bi lahko dal noter svojega nemškega ovčarja. Torej bo za špica velikost L več kot zadostna, celo velikost M.
1 sporočila
marion
Pozdravljeni, imam pinscherja po imenu Naim in sem izbral velikost S.
1 sporočila
philippe
Pozdravljeni, za pinča pritlikavca sem izbrala velikost S, da bo udobno.
2 sporočila
sandrine
Hvala
1 sporočila
thomas
Vzel sem kletko velikosti L za mojega staffija, da vam dam predstavo.
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, za svojega mladička pritlikavega jazbečarja sem vzel velikost M (
1 sporočila
amaryllis
Pozdravljeni, ali veste, kdaj bo na voljo velikost L?
1 sporočila
suzanne
daj jim čas, da vidijo tvoje vprašanje ❓ ❓ ❓
1 sporočila
laurence
ko postavite svoje vprašanje, pridete do vprašanj, ki so bila postavljena glede na mnenja kupcev, po mojem je za Noukija: križanca labradorca in bokserja, ki tehta okoli 40 kg, XL velikost zelo prostorna, tako da ima veliko prostora za vstajanje in je udobno, to je njegovo ležišče in kraj udobja kot košara.
1 sporočila
angie
Pozdravljeni, imam stafforda. Kakšno velikost kletke naj izberem? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo vam, da za vaše osebje uporabite velikost M. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
véronique
Pozdravljeni, da bi bil udoben, sem za svojega staffyja izbral velikost L in je precej velika. Nisem hotel, da se počuti utesnjenega v njej.
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, Posvojili bomo mladička setra. Vendar, ob razmisleku o dolgoročnem nakupu in glede na to, da odrasel seter tehta med 20 in 25 kg, se sprašujem, katera velikost bi bila najbolj primerna?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, glede na njegovo odraslo velikost bi vam priporočili izbiro velikosti XL. Tako bo še vedno udoben v svoji kletki v višini (da se bo lahko postavil pokonci).
S spoštovanjem,
ekipa Zoomalia
S spoštovanjem,
ekipa Zoomalia
1 sporočila
sylvain
Pozdravljeni, imam mlado avstralsko ovčarko težko 20 kg (odrasla velikost), ki postane zaskrbljena, ko je sama. Uničuje stvari in prav tako za seboj pušča luže. Zanima me ta zaboj, da jo dam vanj za kratke obdobje med mojo odsotnostjo. Kakšno velikost naj izberem, da ji bo udobno? Naj vzamem XL ali XXL (z njo bo imela svojo blazino, igrače, posodo z vodo itd.)?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Odsvetujemo uporabo te kletke med vašo odsotnostjo. To bi lahko povzročilo dodatno tesnobo za vašega psa. Če želite svojega psa pustiti v kletki v vaši prisotnosti, ga boste morali postopoma navaditi, da bo to postalo območje udobja in ne prisile. Vaša žival ne sme ostati v njej več kot 1 ali 2 uri. Kar zadeva velikost, večja kot bo kletka, več prostora bo imel vaš pes za ležanje, velikost XL ali XXL bo ustrezna. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
baptiste
Živjo, osebno sem izbral največjo kletko, da bi ji dal čim več prostora. Moja psička ima torej v kletki svoje posode za hrano in vodo, njeno ležišče ter igrače. Postopoma sem jo naučil kletke in zdaj tam spi; postala je njen mali kotiček, kamor rada zahaja, ko se boji.
3 sporočila
christelle
dober večer kateri tepih bi mi priporočali za to kletko v velikosti xxl, želela bi nekaj praktičnega, pralnega in udobnega (razstava in prevoz) za naša dva Akita Inuja. Hvala Christelle.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo referenco 30296: https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-rectangulaire-gino-beige-a-pattes-marron-p-9577.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
desiree
Pozdravljeni, ali je kletka xl primerna za 3 pse (2 yorkija in 1 bichon)? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Zdravo, Če se vaši majhni psi zelo dobro razumejo, jih je možno prevažati v kletki XL. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
mailys
Pozdravljeni, zanima me model XXL, kdaj bo na voljo? Hvala,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta velikost bo ponovno na voljo sredi julija. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jennifer
Pozdravljeni, februarja sem kupil kletko xxL in rad bi kupil še eno. Ali jih boste kmalu prejeli?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta model bo znova na voljo konec maja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
severine
Pozdravljeni, rad bi kupil kletko za svojega 6-mesečnega huskyja, katero velikost naj izberem, prosim hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, potrebno je izmeriti vašega psa, da izberete kletko, ki ustreza njegovemu velikostnemu razredu. Merila, ki jih je treba upoštevati, so naslednja: vaš pes mora zlahka vstopiti in izstopiti iz kletke, stati pokonci znotraj in se obrniti. Izmeriti morate njegovo višino pri vihru (med rameni, na dnu vratu) in njegovo dolžino hrbta. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
laurence
Pozdravljeni,Kdaj boste ponovno dobili velikost L?Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek bo kmalu ponovno na zalogi in bo ponovno na voljo čez približno deset dni. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
claire
Ali velikost S ustreza bostonskemu terierju, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Treba je izmeriti vašega psa, da izberete kletko, ki mu najbolj ustreza. Pes mora zlahka vstopiti in izstopiti iz kletke, v njej stati pokonci in se obrniti. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
lucie
Pozdravljeni, Kdaj boste ponovno založili velikost M? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek bo ponovno na voljo sredi aprila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
apolline
Pozdravljeni, imam 3-mesečnega nemškega ovčarja, ki ne more biti čist, govorili so mi o metodi kletk, kar želim narediti, vendar ne vem, kakšno velikost naj vzamem, da mi ne bo treba kupiti nove, ko bo odrasel! Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, brez skrbi, dejstvo, da trimesečni mladiček še ni čist, je precej normalno, še posebej, če ste večji del dneva odsotni. Eventualno lahko ponoči uporabite kletko, vendar pa ni mogoče pustiti mladička v kletki več ur čez dan, še posebej, če ste odsotni. Lahko poskuša pobegniti, se poškoduje in hitro uniči kletko. Kljub temu pa za zelo občasno uporabo in za razmeroma kratek čas, ko ste prisotni, lahko ta pripomoček učinkovito omeji vašega mladička. Kletka mora biti dovolj prostorna, da se lahko postavi pokonci, obrne ter zlahka vstopi in izstopi. Velikost XXL bo najprimernejša, saj jo boste lahko uporabljali tudi, ko bo odrasel. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, kakšno velikost mi priporočate za psičko pasme Border collie? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost L bi morala ustrezati. Da se prepričate, izmerite svojega psa. Sposoben mora biti zlahka vstopiti v kletko in se v njej obrniti ter stati pokonci. Lep pozdrav, ZOOMALIA ekipa
2 sporočila
tatiana
Pozdravljeni, rad/-a bi vedel/-a, kakšno velikost zaboja izbrati za belgijskega ovčarja malinoja, prosim. Ne morem izmeriti svoje psičke, ker je še mladiček, in rad/-a bi jo navadil/-a na zaboj takoj zdaj, ne da bi moral/-a kupiti novega, ko bo odrasla. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost XL bi morala biti primerna. Ne oklevajte in se posvetujte z vzrediteljem, ki vam bo znal dati potrebne informacije in oceniti odraslo velikost vaše psičke. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
amandine
Pozdravljeni, Ali me lahko obvestite po e-pošti o ponovnem naročanju modelov XL in XXL. Hvala. Lep pozdrav.
1 sporočila
carole
Pozdravljeni, katero velikost kletke bi mi priporočili za jack russella, prosim? Tehta 7,5 kg.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost S ali M bo primerna. Če želite biti prepričani, morate izmeriti velikost vašega psa, še posebej njegovo višino. Da se bo počutil udobno, mora lahko enostavno vstopiti in izstopiti, stati in se obrniti brez težav. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
virginie
Pozdravljeni, želel bi izvedeti, kdaj bo kletka na voljo v velikosti XL, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta velikost bo ponovno na voljo čez nekaj tednov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, ali veste, kdaj bo ta kletka ponovno na voljo v xxl? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka je trenutno razprodana, ponovno bo na voljo čez približno 6 tednov. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
fabien
Zdravo, katero velikost mi priporočate za staffyja za uporabo v notranjih prostorih? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost M bo ustrezala za staffie. Priporočamo, da izmerite svojega psa, da se prepričate, ali ustreza: v kletki mora enostavno vstopiti in izstopiti, stati ter se obračati brez težav. Dimenzije vrat so navedene, ne oklevajte jih preveriti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
lola
Pozdravljeni, ali je ta kletka primerna za prevoz v letalskem prtljažniku? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta tip kletke ne ustreza standardom IATA in se ne sme uporabljati v prtljažnem prostoru. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
thomas
Zdravo, kakšno velikost priporočate za rotvajlerja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo največjo velikost. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
blandine
Pozdravljeni. Ali se lahko uporablja doma? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To kletko lahko uporabljate tudi v notranjosti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
harmony
Da, osebno jo uporabljam kot kabino in da se izognem nevšečnostim, ko me ni doma. To pomirja mojo dveletno psičko.
2 sporočila
evelyne
Pozdravljeni, uporabljam kletko velikosti M (Transportna kletka ZOLIA Xena - M - 75 x 53 x v59 cm) za prevoz mojega starega MAČKA (20 let) na dolgih vožnjah z avtomobilom. To mi omogoča, da v kletko namestim njegov vzglavnik, majhno stranišče, posodico z vodo in posodico za brikete. Seveda ga vsaki dve uri vzamem iz avta skupaj s psi. Poleg tega sem pravkar kupil kletko ZOLIA Koda - XS - 49 x 33 x v39.5 cm Ref.: 70567 za domačo uporabo. Vanjo dam mačjo hrano, da moji psi ne morejo ukrasti mačjih briketov. Moji psi so preveliki, da bi lahko šli skozi odprtino, ki ostane odprta za mačko. On je zdaj prestar, da bi dostopal do območij izven dosega psov.