Vprašanja, razprave o izdelkih Prevozna kletka za avto ATLAS CAR za pse
130 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
8 sporočila
coralie
Pozdravljeni,
Kakšna bi bila idealna velikost za dvomesečnega mladička zlate prinašalke? To bi bilo za njegovo prvo vožnjo z avtomobilom, ko ga bomo pripeljali domov. Kasneje bom kupil večji prevozni boks, ampak kakšne velikosti mora biti zdaj, da bo med prvo vožnjo varen?
Hvala
Kakšna bi bila idealna velikost za dvomesečnega mladička zlate prinašalke? To bi bilo za njegovo prvo vožnjo z avtomobilom, ko ga bomo pripeljali domov. Kasneje bom kupil večji prevozni boks, ampak kakšne velikosti mora biti zdaj, da bo med prvo vožnjo varen?
Hvala
2 sporočila
laura
Pozdravljeni, Mojega dva meseca starega mladička nemškega ovčarja sem šel iskat s kletko Atlas 100, in sem jo lahko obdržal tudi kot odraslo, še vedno se počuti udobno v njej.
8 sporočila
coralie
Hvala! Ko je bila še mladič, ali je bila kljub tej velikosti varna? Bojim se, da bi se v primeru zaviranja ali česa podobnega pes lahko premetaval po kletki.
2 sporočila
laura
Ja, dali smo ji debelo blazino in spala je celo potovanje :-)
8 sporočila
coralie
super hvala veliko!
1 sporočila
luc
Pozdravljeni, prejela sem svojo kletko Atlas 80. Zelo dobra kakovost. Vendar ni primerna ne za mojega psa ne za moj novi avto. Če je kdo zainteresiran, jo odstopim po znižani ceni. Nahajam se v Alpah Maritimes.
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, imam bišona in jorka, skupaj tehtata 10 kg. Je velikost primerna za oba in ali lahko dodam ločitev? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
1 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za beli švicarski ovčar? Hvala
1 sporočila
christelle
Potrebujete XL. Beli švicarski ovčar je samo zavrnjen Nemški ovčar s strani kluba pasme. Moji delovni nemški ovčarji imajo XL kletko.
3 sporočila
valerie
Pozdravljeni, koliko tehta kletka Atlas 100? Ali jo lahko dvignemo in postavimo v avto s psom, ki tehta 23 kilogramov, saj moj pes trpi za artritisom. Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
laura
Pozdravljeni, ali mi lahko kdo pove dimenzijo vrha kletke? Širino med vrhom mreže in dnom (zgoraj). Hvala vsem, ki mi boste pomagaliLaura
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, prejela sem kletko Atlas car 100, vendar ne morem pritrditi zgornjega dela na spodnjega zadaj. Spredaj se zaskoči, zadaj pa je nemogoče. Ali obstaja kakšen trik ali pa gre za napako pri izdelavi? Hvala vnaprej, Nathalie
1 sporočila
coraline
Pozdravljeni Nathalie, tudi jaz sem imel nekaj težav, pritisnil sem navzgor in z "miganjem" sten se je to vklopilo.. Upam, da vam to lahko pomaga..
1 sporočila
boris
Dober večer, Nathalie, imam MAXI in res je, da se plastika pri montaži ob rokovanju nekoliko deformira, vendar se je v mojem primeru dokaj enostavno zaskočila. Pogumno naprej!
1 sporočila
véronique
Zdravo, za lažjo montažo morata biti dve osebi
1 sporočila
maëva
Pozdravljeni, ali je kletka v skladu s standardi IATA? Hvala
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, katero velikost mi svetujete za psico pasme Parson Russel terier? Vnaprej hvala za vaš odgovor,
1 sporočila
alain
Majhno vprašanje, na katerega morate poznati odgovor na pamet, vendar jaz "sem začetnik" ... Je kletka "Ferplast ATLAS 80" prave velikosti za samico Border Collieja? Kakšna je trenutna dobavna doba za dostavo v Belgijo? Tisoč hval! Najboljše želje
2 sporočila
guillaume
Pozdravljeni, za border colieja vam svetujem večjo velikost..Lp. Vesele praznike vam želim
1 sporočila
stephane
Kupil sem ga za mini ameriškega ovčarja. Star je 6 mesecev in še ima prostora.
1 sporočila
bruno
Pozdravljeni, svojega šestmesečnega bretanskega španjela brez težav prevažam v tem. Lepo pozdravljeni.
1 sporočila
cindy
Pozdravljeni, Kupil(a) sem jo za svojega sibirskega huskyja, torej približno enake velikosti kot border collie. Ko se odpravljamo na dolga potovanja in ga moram dati v kletko, vedno uporabim to (ima tudi eno iz kovine). Edina pomanjkljivost je, če je pes res odločen (kot moj), mu uspe uiti, ampak to se zgodi samo, ko je razburjen in noče ostati notri (uspe mu odkleniti ključavnico). Drugače pa je zelo priročna za rokovanje zaradi prenašalnih ročajev.
Lep večer
Lep večer
1 sporočila
myriam
Pozdravljeni, ali je kletka MINI primerna za standardnega jazbečarja? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Atlas Mini bi moral ustrezati. Vendar vam priporočamo, da izmerite svojega psa, da se prepričate. V kleti se mora lahko zlahka postaviti in se brez težav obrniti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
beatrice
Živjo, ne vem, katero velikost izbrati za mojo psičko avstralskega ovčarja, oklevam med 80 in 100, čeprav lahko oba stopita v prtljažnik, kaj mi svetujete?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za udobje vašega psa, če prostor dovoljuje, izberite 100. Ne oklevajte izmeriti vašega psa, da bi izbrali najbolj primerno, saj mora vaš pes v transportnem zaboju stati, se obrniti in enostavno prevaliti.
S spoštovanjem,
Ekipa Zoomalia
S spoštovanjem,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
guillaume
Pozdravljeni, model 100 bi bil bolje primeren. Lep pozdrav
1 sporočila
chloé
Pozdravljeni, imam samico avstralskega ovčarja, ki tehta 26 kg. Je Atlas 80 primeren zanjo? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Izmeriti morate svojega psa, da se prepričate, da je ta transporter primeren. Vaš pes mora lahko stati pokonci, se obrniti in uleči. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jean
Pozdravljeni, ali Atlas Car Maxi vstopi v Land Rover FreeLander 2, ne da bi podrli sedeže? Hvala za vaš odgovor
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, potrebne je izmeriti dimenzije vašega vozila, da se prepričate. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
olivia
Pozdravljeni,
Želela bi nekaj informacij o kletki Atlas Car Maxi. Ali lahko poveste, če bi bila primerna za moja dva psa, angleškega koker španjela in haskija? Če da, ali poznate globino zgornjega dela kletke? Globina spodnjega dela ustreza mojemu prtljažniku, vendar bi rada poznala globino zgornjega dela, ker so moji sedeži nagnjeni in se bojim, da ne bi ustrezala.
Hvala vnaprej,
Olivia
Želela bi nekaj informacij o kletki Atlas Car Maxi. Ali lahko poveste, če bi bila primerna za moja dva psa, angleškega koker španjela in haskija? Če da, ali poznate globino zgornjega dela kletke? Globina spodnjega dela ustreza mojemu prtljažniku, vendar bi rada poznala globino zgornjega dela, ker so moji sedeži nagnjeni in se bojim, da ne bi ustrezala.
Hvala vnaprej,
Olivia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Husky bo imel premalo prostora samo na polovici kletke, saj se pregrada lahko postavi le na sredino kletke, da se ustvarita dva enako velika prostora. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
murielle
Pozdravljeni, imam dva sibirska haskija, ali bi oblika maxi z ločevalnikom ustrezala obema? Ali obstaja sistem proti drsenju v prtljažniku? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, tukaj so dimenzije za transportni boks Atlas Car L: vsak pes ima na voljo prostor na tleh v širini 45 cm, globino 82 cm in višino 66 cm. To bo preozko za dva huskyja. Na voljo je pritrdilni trak za pritrditev boksa v prtljažniku. Prodaja se posebej. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christophe
dober večer, zakaj nismo upravičeni do brezplačne dostave za atlas maxi? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je obsežen izdelek, ki zahteva posebne pogoje pakiranja in transporta, zato ne izpolnjuje pogojev za brezplačno poštnino. https://www.zoomalia.com/information/avantage/#fdp Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alain
Pozdravljeni, imam lovskega psa pasme springer. Ali je atlas mini zadosten? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za springerja priporočamo vsaj Atlas Car 80. Pred nakupom pa se prepričajte, da bo ta model ustrezal vašemu psu, tako da izmerite njegovo višino in dolžino (mora zlahka vstopiti v boks in stati pokončno), pa tudi izmerite vaš avtomobil. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
marjorie
Pozdravljeni,
ali lahko atlas avto maxi ustreza za dva avstralska ovčarja, samca težkega 24 kg in samico?
Lep pozdrav,
Marjorie
ali lahko atlas avto maxi ustreza za dva avstralska ovčarja, samca težkega 24 kg in samico?
Lep pozdrav,
Marjorie
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To bo premajhno za dva psa te velikosti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
karine
Pozdravljeni, kakšna je primerna velikost kletke za shiba inuja? Hvala+++
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Atlas Car Mini je primeren za shiba inuja. Pri izbiri transportnega zabojnika je pomembno upoštevati višino. Vaš pes mora lahko znotraj zlahka stoji pokonci. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nicole
Pozdravljeni, moja psička tehta 23 kg (kreolski pes) in rada bi kupila kletko Atlas Mini (da bi lahko v prtljažniku avtomobila spravila tudi prtljago). Ali je to možno glede na to, da je zelo mirna in se v avtu ne premika?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, potrebno je, da se vaš pes lahko postavi pokonci in premika v svojem transportnem kletki, kletka ATLAS Mini je za psa te teže pretesna. Priporočamo vam najmanj Atlas 80, pod pogojem, da preverite velikost svojega psa. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za udobje vaše živali vam priporočamo vsaj Atlas 80.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
1 sporočila
cynthia
Katero velikost bi mi priporočali za beagla? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vabimo vas, da izmerite svojo žival pri vihru. Glede na povprečno velikost beagla vam svetujemo velikost 80 ali 100 cm. Za udobje vaše živali je vedno bolje izbrati večjo velikost, da lahko noter namestite njegove pripomočke in igrače.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
emmanuelle
Pozdravljeni, imam avstralskega ovčarja in malinoisa. Ali bi bil model Atlas maxi primeren zanju? V tem primeru, kakšne so natančne dimenzije stropa kletke in kakšen je kot nagiba? Ker imam karavana, ne vem, ali bi kletka ustrezala. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za udobje teh dveh pasem vam odsvetujemo nakup največje velikosti. Namesto tega vam priporočamo ogled ločenih prevoznih kletk, ki bodo imele bolj primerne dimenzije za vaše živali. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
francky
Pozdravljeni, pravkar sem kupil border collieja in želel bi vedeti, kakšno velikost transportne kletke mi priporočate
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko vas usmerimo k modelu ATLAS CAR 80 z referenco 260.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aurore
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za samojeda? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, glede na velikost vašega psa vam svetujemo Atlas avto 800 ali 100.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
didier
Pozdravljeni, imam samico jack russla. Katero velikost kletke mi priporočate?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zdi se, da je minimalna velikost ustrezna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sabine
Pozdravljeni, imamo grifona korthalsa, kako veliko kletko bi potrebovali?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Svetujemo vam, da izmerite svojo žival, da boste lahko izbrali ustrezno velikost glede na njene dejanske mere.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Svetujemo vam, da izmerite svojo žival, da boste lahko izbrali ustrezno velikost glede na njene dejanske mere.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
sebastien
Pozdravljeni, imam dva psa pasme Jack Russell, ki ju želim enostavno prevažati v prtljažniku mojega Forda Fieste za krajše ali daljše razdalje. Ker si želim ločitev z dvema vratoma, ali je to vrsta kletke, ki jo iščem? Če da, katero velikost naj izberem? Vnaprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, samo Atlas car maxi ima predelno steno. Lahko vam ponudimo to kletko: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-de-transport-double-p-9798.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
2 sporočila
marion
Pozdravljeni. Imamo avstralskega ovčarja in oklevamo med velikostjo 100 in maxi, saj bi ga radi notri, ko ostane sam doma, ker povzroča veliko škode. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam uporabo tega izdelka za namen, za katerega ga želite uporabiti. Transportna kletka Atlas Car 100 II vam omogoča, da se z avtomobilom varno premikate s svojim psom, vendar je ni priporočljivo uporabljati za zapiranje vašega psa čez dan zaradi udobja in dobrega počutja vaše živali. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
amandine
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali smo obvezani postaviti pregrado na sredino ali lahko naredimo eno stran večjo od druge???
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ločilna plošča za transportno kletko ATLAS CAR omogoča prevoz dveh živali in se namesti na sredino kletke, tako da imate dva enako velika prekata. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
marie josé
Imam samico BA. Katero velikost naj izberem? Atlas 100 ali Maxi? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Dober dan, Dolžina kletke mora biti prilagojena velikosti psa od smrčka do repa plus dolžina sprednjega dela telesa (da se žival lahko povsem iztegne). Širina kletke se izračuna tako, da se k širini med lopaticama živali prišteje dvakratnik te širine. Spodaj najdete mere za dva modela ATLAS CAR:ATLAS CAR 100: D 100cm x Š 60cm x V 66cmATLAS CAR MAXI: D 100cm x Š 80cm x V 71cm.Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laure
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije na zgornjem delu transportne kletke Atlas Car Maxi? Dimenzije, ki so navedene, so namreč tiste najširšega dela kletke, in rad bi bil prepričan, da bo kletka šla v moje vozilo. Imam model Atlas Car 100, ali moram dodati 20 cm k vsaki višini kletke? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Tu so dimenzije kletke: ATLAS CAR MAXI: Dolžina 100 cm x širina 80 cm x višina 71 cm. Pred nakupom te vrste kletke dobro izmerite dimenzije vašega prtljažnika.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
carlier
Katero kletko moram vzeti za bele švicarskega ovčarja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam izbiro velikosti 100 ali maxi. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
teddy
Pozdravljeni, ali bi maxi pasala za zlatega prinašalca in avstralskega ovčarja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Svetovali bi vam, da ne dajete obeh psov v eno kletko, raje vzemite dve.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Svetovali bi vam, da ne dajete obeh psov v eno kletko, raje vzemite dve.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
2 sporočila
teddy
Pozdravljeni, ali so mere podane na najširšem mestu? Lahko prosim dobim mere zgornjega dela za modele 100 in maxi?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za Atlas Car 100 in Maxi je največja širina 80 cm. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
alexandre
Pozdravljeni,
Zanima me model Maxi za moje tri pse srednje velikosti in potreboval bi dodatno pojasnilo glede dimenzij.
Mislim, da so navedene mere zunanje, zato bi popolnoma ustrezalo mojemu vozilu, razen da imam na višini nad 50 cm le še 90 cm prostora, medtem ko je zunanja mera kletke 100 cm.
Na fotografijah se zdi, da se širina zmanjšuje z višino, lahko prosim poveste, koliko meri kletka pri višini 50 cm?
Hvala vnaprej, lep pozdrav
Zanima me model Maxi za moje tri pse srednje velikosti in potreboval bi dodatno pojasnilo glede dimenzij.
Mislim, da so navedene mere zunanje, zato bi popolnoma ustrezalo mojemu vozilu, razen da imam na višini nad 50 cm le še 90 cm prostora, medtem ko je zunanja mera kletke 100 cm.
Na fotografijah se zdi, da se širina zmanjšuje z višino, lahko prosim poveste, koliko meri kletka pri višini 50 cm?
Hvala vnaprej, lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Od 50 cm naprej meri 88 cm.
S spoštovanjem,
Sandy iz Zoomalia
S spoštovanjem,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
véronique
Pozdravljeni, ali bi mini avto atlas ustrezal za zavetišče? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko vam priporočimo ATLAS CAR 80. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
jacqueline
Pozdravljeni, hvala za vaš odgovor. Izmeril sem dimenzije prtljažnika novega vozila C3, škatla velikosti 80 se zelo dobro prilega, vendar se mi zdi, da je to za psa malo premajhno. Beli švicarski ovčar je po velikosti in teži podoben nemškemu ovčarju. Lahko spustim zadnjo klop, da naredim več prostora zadaj, ali je potreben drug model? Po dolžini ...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Če ste res izmerili svojega psa in se vam zdi, da je velikost 80 prava, potem vam priporočamo velikost 100.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Če ste res izmerili svojega psa in se vam zdi, da je velikost 80 prava, potem vam priporočamo velikost 100.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
jacqueline
Pozdravljeni, rad bi vedel, kakšna velikost je potrebna za beli švicarski ovčar, ki tehta 38 kg? Za moj avto, Citroën C3. Hvala, čakam na vaš odgovor, preden naročim.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetujemo vam lahko Atlas avtoboks 80 ali 100, odvisno od dejanskih meritev vašega psa. Najbolje je, da izmerite prtljažnik, da se prepričate, ali bo kletka ustrezala. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
mylene
Pozdravljeni, kaj priporočate za malinois?
1 sporočila
maryline
Pozdravljeni, rad bi vedel, katera velikost bi bila primerna za mojo psico pasme rottweiler? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam ATLAS CAR 100. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
4 sporočila
cedric
Pozdravljeni, ali menite, da bi tovrstna škatla lahko sprejela dva psa enake velikosti (samička haskija in samička labradorca (mešanec)...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Maxi bi moral ustrezati vašim psom. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
4 sporočila
livie
Pozdravljeni, želel bi vedeti, če bi Atlas Car 100 bil primeren za mojo psičko pasme beauceron, ki v višino meri 75 cm od tac do glave, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Atlas Car 100 bi moral biti primeren.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
dorine
Sem vodnik psa pri varovanju in rabim informacije, ali ima model "car maxi" nov sistem zaklepanja rešetk (z rdečo točko na sredini rešetk)?! Imam mogočnega nemškega ovčarja in potrebujem kletko z dobro zaklenjenimi rešetkami.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, atlas avto maxi ima rdečo piko za zapiranje, kot na slikah 4 in 5. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
alexia
Pozdravljeni, kako dolgo traja dostava?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če je artikel na zalogi, je potreben rok za odpremo 24 ur, za dostavo pa 2 do 5 delovnih dni. Če artikla ni na zalogi, je treba upoštevati dobavni rok dobavitelja (v tem primeru 8 do 12 dni), nato pa še 2 do 5 delovnih dni za dostavo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marcel
Pozdravljeni, za atlas avto maxi me zanima, ali je pregradna stena vključena ali pa je to dodatna oprema, ki jo je treba dokupiti. Lep pozdrav.....Marcel
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ločitev je zagotovljena z maksimalno. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
frederic
Pozdravljeni, Ali se atlas kar 80 prilega v stari model C3? Enako vprašanje za atlas 100? Kateri model bi priporočili za argentinskega doga? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za vašega psa vam priporočamo ATLAS CAR MAXI: 100 cm x 80 cm x 71 cm. Najbolje je, da izmerite prtljažnik vašega avtomobila, da se prepričate, da kletka ustreza dimenzijam prtljažnika. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
sylvia
živjo, ali je pri blagajni ATLAS CAR MAXI vključena pregrada?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ločitev je na voljo samo z modelom Maxi. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
angelique
Pozdravljeni, imam nemškega ovčarja in ravno sem naročil Tourana. Ali menite, da bi atlas car maxi pasal v prtljažnik? Ne morem izmeriti natančnih dimenzij. Ali menite, da bi morda atlas car 100 bil dovolj? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta kletka bi morala biti primerna, vendar boste morda morali spustiti zadnjo klop vašega avtomobila. Kar se tiče vašega psa, lahko povsem primerno vstopi v kletko.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta kletka bi morala biti primerna, vendar boste morda morali spustiti zadnjo klop vašega avtomobila. Kar se tiče vašega psa, lahko povsem primerno vstopi v kletko.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
valérie
Pozdravljeni,
Pred kratkim sem dobil mladička zahodnoškotskega terierja in rad bi vedel, ali bi bil atlas car mini primeren zanj, ko odraste, glede na to, da je to edini, ki ustreza prtljažniku mojega avtomobila (Citroën C2).
Če ni primeren, kaj mi priporočate?
Hvala
Pred kratkim sem dobil mladička zahodnoškotskega terierja in rad bi vedel, ali bi bil atlas car mini primeren zanj, ko odraste, glede na to, da je to edini, ki ustreza prtljažniku mojega avtomobila (Citroën C2).
Če ni primeren, kaj mi priporočate?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne bi smelo biti težav. Vaš Westie bi moral, tudi ko doseže odraslo velikost, prilegati se v mini kletko. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
3 sporočila
julien
zdravo, glede prevoznega boksa atlas car maxi, ali lahko vanj damo dva bela švicarska ovčarja? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če so vaši psi že dosegli svojo odraslo velikost, niti največja velikost te transportne kletke ne bo dovolj velika!
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
teresa
Pozdravljeni, glede modela Atlas 80: Ali je širina spodnjega dela kletke, ki znaša 61 cm, enaka širini vrha kletke? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, širina podlage kletke je enaka širini vrha kletke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
céline
Pozdravljeni, rad bi izvedel, katera transportna kletka bi bila najbolj primerna za prevoz dveh staffordshire bull terrierjev, ki tehtata 17 kilogramov vsak. Hvala, lep dan.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ločitev je možna samo pri največjem modelu. Če jih ne želite ločiti, vam priporočamo model ATLAS CAR 100.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
Ločitev je možna samo pri največjem modelu. Če jih ne želite ločiti, vam priporočamo model ATLAS CAR 100.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
3 sporočila
lolita
Pozdravljeni,
Iščem način, da bi skupaj v istem kovčku ali torbi prevažal dva mačka, in zdi se, da je Atlas Mini najboljša izbira. Kaj menite o tem? Ali bi mi lahko predlagali še kakšen drugi izdelek?
Hvala!
Iščem način, da bi skupaj v istem kovčku ali torbi prevažal dva mačka, in zdi se, da je Atlas Mini najboljša izbira. Kaj menite o tem? Ali bi mi lahko predlagali še kakšen drugi izdelek?
Hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Prevozna kletka Atlas mini se zdi primerna za vaša dva mačka.Lepo pozdravljeni,Ekipa Zoomalia
2 sporočila
domitille
Pozdravljeni, imam golden retriverja, ki ima trenutno samo 3 mesece in nimam nobene ideje, katero velikost izbrati: bi bila 100 v redu? Mislim, da bo moj pes dovolj velik za golden retriverja.. Hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je,100 se zdi najbolj primerna za zlatega prinašalca.Lep pozdravEkipa Zoomalia
1 sporočila
jessica
Pozdravljeni, katero velikost priporočate za samca pasme Beagle? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Atlas car 80 se zdi v redu, vendar če želite, da se vaš pes počuti udobno, bi morda morali izbrati 100.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Atlas car 80 se zdi v redu, vendar če želite, da se vaš pes počuti udobno, bi morda morali izbrati 100.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
livie
Pozdravljeni, bi bila kletka ATLAS CAR MAXI primerna za odraslega beaucerona in mladička argentinske doge križanega s cane corso? In če bi bili oba velika, ali bi lahko še vedno vstopila brez uporabe ločilne pregrade? Majhen predlog: postavitev slik psa ob kletkah bi bilo dobro, da bi lahko ugotovili, kako velike so! Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Kletka ATLAS CAR MAXI meri: 100cm x 80cm x 71cm. Odrasel beauceron bi lahko prav prišel notri skupaj s kužkom, toda ko bo kuža odrasel, se mi zdi rešitev pretesna, zato bi bilo takrat smiselno razmisliti o dveh ločenih kletkah. Trenutno pa lahko to uporabite za oba.
Poleg tega se vam zahvaljujemo za vaša priporočila, ki jih bomo zagotovo posredovali našim dobaviteljem.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Kletka ATLAS CAR MAXI meri: 100cm x 80cm x 71cm. Odrasel beauceron bi lahko prav prišel notri skupaj s kužkom, toda ko bo kuža odrasel, se mi zdi rešitev pretesna, zato bi bilo takrat smiselno razmisliti o dveh ločenih kletkah. Trenutno pa lahko to uporabite za oba.
Poleg tega se vam zahvaljujemo za vaša priporočila, ki jih bomo zagotovo posredovali našim dobaviteljem.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
pascal
Pozdravljeni, imam psičko pasme Husky, ki tehta 18 kg in meri 55 cm, ali naj vzamem velikost 80 ali 100, glede na to, da imam avto znamke Seat Leon. Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Sto se zdi bolj primerna, vendar morate za vaš avto sami izmeriti prtljažnik, da vidite, če transportni kletki ustreza.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Sto se zdi bolj primerna, vendar morate za vaš avto sami izmeriti prtljažnik, da vidite, če transportni kletki ustreza.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
corinne
Pozdravljeni, imam dolgodlakega nemškega ovčarja, velike postave, katero transportno kletko naj izberem? Imam laguna3 karavan, lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam največjo, atlas, ker je maxi. Dimenzije so 100 cm x 80 cm x 71 cm. Preverite, ali bo šla v vaš avto. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
david
Pozdravljeni, želel bi vedeti, katere dimenzije kletke ATLAS bi bile najbolj primerne za samico border collija, ki tehta 14 kilogramov! V pričakovanju odgovora! Najlepša hvala. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Za udobje vaše živali vam svetujemo atlas car 100.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Za udobje vaše živali vam svetujemo atlas car 100.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laura
Pozdravljeni,
rad bi vedel, če bi bil Atlas cars Maxi primeren za prevoz dveh samičk malinoisov. Ena je stara štiri mesece, njena mati pa je približno 54 cm visoka v grebenu. Za informacijo, brez težav vstopi v atlas 80 sam, seveda. Hvala vnaprej.
rad bi vedel, če bi bil Atlas cars Maxi primeren za prevoz dveh samičk malinoisov. Ena je stara štiri mesece, njena mati pa je približno 54 cm visoka v grebenu. Za informacijo, brez težav vstopi v atlas 80 sam, seveda. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Da, vaši psi bi morali brez prevelikih težav ustrezati maxi velikosti kletke. Pazite pa, da ta kletka res ustreza v prtljažnik vašega avtomobila.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Da, vaši psi bi morali brez prevelikih težav ustrezati maxi velikosti kletke. Pazite pa, da ta kletka res ustreza v prtljažnik vašega avtomobila.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christophe
Pozdravljeni, rad bi izvedel, kateri transportni kletki bi potreboval za prevoz gordonskega setra, saj imam avto xsara hatchback? Je to atlas car 80, 100??? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Za gordonsetra je kletka Atlas Car 80 dovolj.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sabrina
dober večer, rad bi vedel, katero velikost potrebujem za 2 psa pasme cavalier king charles in zanimala me je predelna stena ter kaj bi lahko prilagodil za mojo uporabo med potovanji z vlaki. Hvala vam vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ločitev je veljavna samo za največji model. Za dva king charles španjela bo verjetno bolj primeren manjši model.
Vendar pa za železniški prevoz ta model ni opremljen s kolesi in bo zato lahko zelo neroden za premikanje, če ga boste morali prenašati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ločitev je veljavna samo za največji model. Za dva king charles španjela bo verjetno bolj primeren manjši model.
Vendar pa za železniški prevoz ta model ni opremljen s kolesi in bo zato lahko zelo neroden za premikanje, če ga boste morali prenašati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
annie
Pozdravljeni,
katero velikost priporočate za belgijskega ovčarja Malinois in katera kletka je najbolj primerna za občasni transport?
Hvala vnaprej za vaš odgovor
katero velikost priporočate za belgijskega ovčarja Malinois in katera kletka je najbolj primerna za občasni transport?
Hvala vnaprej za vaš odgovor
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
model ATLAS 100 bi bil primeren:
100 cm dolžine x 60 cm širine x 66 cm višine
Če je vaš pes večji od povprečja svoje pasme, vam priporočamo model MAXI:
100 cm dolžine x 80 cm širine x 71 cm višine
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
model ATLAS 100 bi bil primeren:
100 cm dolžine x 60 cm širine x 66 cm višine