Vprašanja, razprave o izdelkih Prevozna kletka Cora Zolia za papige

100% stranke

priporočam ta izdelek

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Véronique
3 sporočila
véronique fr
Pozdravljeni, ali je možno, da mreže ne postavimo na dno kletke? Moja konura ne sme pasti na kovinsko mrežo. Hvala.
Véronique
3 sporočila
véronique fr
Pozdravljeni, ali se za dolgoletne uporabnike barva na lesenih vejah sčasoma ne poškoduje zaradi kljunov? Hvala
Mira
1 sporočila
mira fr
Pozdravljeni, spraševal sem se, če je ta kletka primerna za prevoz pevcev, golobov, papagajev? Hvala
Viviane
1 sporočila
viviane fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali se krmilnice odpirajo navzven, da jih lahko napolnimo, ne da bi morali odpreti velika vrata. Hvala
Grégory
1 sporočila
grégory fr
Pozdravljeni, Da, seveda, vrata krmilnic se odpirajo navzven
christiane
1 sporočila
christiane fr
Potrjujem, da se lopute odpirajo navzven. Z nakupom sem res zadovoljna
Cecilia
1 sporočila
cecilia fr
Uporabljam jo samo za prevoz mojega zelenca in dveh kanarčkov. Zelo lepa, težka in robustna kletka, vendar ni primerna za večje ptice, maksimalna velikost za enakovredne kanarčke, papige ali neročljive ptice, vendar samo za prevoz k veterinarju ali za ločitev matere z leglom. Ni pa zasnovana za stalno bivanje.
Florence
1 sporočila
florence fr
Moj sivi papagaj iz Gabona obožuje to kletko. Živi svobodno v stanovanju, vendar ima na voljo tudi veliko kletko, ki je prilagojena za papige. In glej, moj Gabo obožuje biti v svoji transportni kletki do te mere, da to kletko zdaj uporabljamo tako za transport kot za bivanje/počitnice. Treba si je zapomniti, da mnogi ptice v naravi radi bivajo na majhnih prostorih, ki jih morda spominjajo na njihovo gnezdo, a predvsem na mesto, kjer se počutijo varne.
elise
1 sporočila
elise fr
Pozdravljeni, ali je kletka primerna za ara ararauna?
david
1 sporočila
david fr
Pozdravljeni, ne, prilagojena je za sivo amazonsko papigo ali kakaduja, za are pa se mi zdi premajhna in obstaja nevarnost, da si poškoduje perje.
didier
1 sporočila
didier fr
sploh ne, kletka je veliko premajhna, primerna samo za prevoz sivega ali amazonskega papagaja
Elisabeth
1 sporočila
elisabeth fr
Pozdravljeni. Imam afriškega sivega papagaja, ki je rad z nami v hiši. Brez težav lahko tam preživi pol dneva. Vendar pa bi bilo nemogoče imeti ara papagaja ... Kletka je super. Trdna in praktična, vendar za mene, ki sem ženska, zelo težka. Pazi tudi, moj Pablo, afriški sivi papagaj, je ugotovil, kako odpreti krmilnike, ki so pogosto odprti, on pa je zunaj svoje prevozne kletke.
AURORE
1 sporočila
aurore fr
Preverite velikost kletke glede na velikost vaše ptice, vendar se mi zdi premajhna za prevoz vašega Ara, tudi če odstranimo vse palice in pripomočke znotraj. Ne bo se mogel gibati. Uporabljam jo opremljeno za karanteno ob prihodu nimfe, kar je za to idealno zaradi njene kakovosti, razmika med prečkami in trdnosti.
Philippe
1 sporočila
philippe fr
Pozdravljeni, uporabljam jo za modrolasega amazonskega papagaja. Papagaj mora imeti možnost razpreti svoja krila. Mislim, da je za arara kletka ravno pravšnja. Morda samo za kratko potovanje.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo