Vprašanja, razprave o izdelkih Suhi šampon Premium z naravnimi izvlečki aloe vere in malinove vode

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Emma
1 sporočila
emma fr
Pozdravljeni, želel sem vedeti, če lahko ta šampon uporabljam pri trimesečnem mladičku (občasno). Hvala
laurence
3 sporočila
laurence fr
Pozdravljeni, na steklenici ni navedeno od katere starosti naprej... Moja psička je odrasla in uporabljam izdelek zanjo, prav tako bi ga uporabila za mladiča, vendar ne vsak dan, ampak enkrat na mesec je to popolno...
Clémence
1 sporočila
clémence fr
Pozdravljeni, res je, da je tudi za mladička to mogoče, vendar ne sme biti pogosta uporaba. Poleg tega sem osebno kupil drug šampon v prahu, ki ga uporabljam pogosteje (na primer v slabem vremenu), saj ima ta zelo močan vonj po parfumu, ki so ga moji psi in tisti, na katerih sem ga preizkusil, sovražili. (Zato ga zelo malo uporabljam samo za posebne priložnosti = se valja v iztrebkih ali gnoju) Nekateri psi so pobegnili pred dejanjem, kar je moteče (ker osebno ga potrebujem pogosto - to pomeni večkrat na mesec) in če je to neprijetno mojim psom, je tudi meni. Nazadnje, ne priporočam ga za mladička, zaradi iste težave z vonjem / parfumom, omenjenega prej, saj bi šolajoč mladiček resnično ne mogel ceniti tega in bi lahko pobegnil pred naslednjimi, sam sem ga testiral na mladičkih, beg je bil takojšnji, ali v podrejenosti ++, in imam 1 odraslega + 1 mladička, ki sta se takoj, ko je bila priložnost, valjala v umazanih in smrdečih območjih, zato je bil končni rezultat neuporaben celo problematičen! Skratka, odsvetujem!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo