Vprašanja, razprave o izdelkih Seneno Premium Hamiform posebno za glodavce 20L
23 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
florence
Pozdravljeni, moj zajec mora izogibati seno, ki vsebuje preveč kalcija. Ali je to seno primerno za prehrano z nizko vsebnostjo kalcija? hvala
2 sporočila
laurie-anne
Pozdravljeni, Moj mali zajček je v isti situaciji. Če vam lahko pomaga, je seno Sélective (ki ga prav tako najdete na spletni strani) zelo dobro seno. Priporoča ga moj veterinar specializiran za eksotične živali. :)
2 sporočila
camille
Dober dan, kaj želite povedati s "foins reconditionne"? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, gre za izdelke, katerih embalaža je bila poškodovana, kot je luknja ali raztrganina plastike embalaže. Količina in kakovost sena nista bili spremenjeni. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
lucie
Dober večer, koliko kilogramov predstavlja 20 litrov? In koliko časa bi zadoščalo 20 litrov za mladiča morskega prašička na mesec? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, 20L predstavlja okoli 1,5 kg. Senu lahko ponudite skoraj neomejeno, kar predstavlja približno pest na dan. Količino je treba prilagoditi glede na apetit vašega glodalca. Zato je težko podati natančno oceno.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
ludovic
Pozdravljeni,
želel sem vedeti, ali program zvestobe "10 kupljenih, 1 brezplačno" velja tudi za pakete 2 z popustom?
Hvala vnaprej
želel sem vedeti, ali program zvestobe "10 kupljenih, 1 brezplačno" velja tudi za pakete 2 z popustom?
Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Obveščamo vas, da program zvestobe deluje le na izdelkih, označenih z logotipom, in samo na izdelkih po enotah.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jean pierre
Pozdravljeni, rad bi vedel, kolikšna je teža vrečk s prostornino 150 litrov. Hvala lepa.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Vreča s prostornino 150 L ustreza približno 5 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Vreča s prostornino 150 L ustreza približno 5 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
céline
Dober večer,
Nimate več toliko izbire glede te blagovne znamke sena. Kdaj boste spet dobavljani? Hvala
Nimate več toliko izbire glede te blagovne znamke sena. Kdaj boste spet dobavljani? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, pakiranje po 150L je trenutno naročeno pri našem dobavitelju. Takoj ko ga prejmemo, bo na naši spletni strani prikazano kot "na zalogi". Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
adeline
Pozdravljeni, koliko časa je danes potrebno za seno v 150l z zelišči? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je trenutno naročen pri našem dobavitelju. Takoj ko prejmemo novo zalogo, bo označen kot "na zalogi" na naši spletni strani. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
diane
Pozdravljeni, ali je ta seno brez lucerne? Če je tako, kateri seno brez lucerne bi mi priporočili? Hvala vam vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
V vrečah lucerne boste našli samo lucerno. V seno lucerne ni.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
V vrečah lucerne boste našli samo lucerno. V seno lucerne ni.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
rachid
Pozdravljeni, ali premium seno 20L vsebuje lucerno ali regrat? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Lucerno boste našli samo v vrečah z lucerno. V seni ni lucerne.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
herve
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije bala sena s prostornino 150 litrov? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, tukaj so dimenzije:
Dolžina: 36 cm
Širina: 34 cm
Višina: 29 cm
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Dolžina: 36 cm
Širina: 34 cm
Višina: 29 cm
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
18 sporočila
nhat-to
Živjo, ali je to seno ekološko? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Spodaj boste našli dve vrsti ekološkega sena, ki sta na voljo:
https://www.zoomalia.com/animalerie/foin-bio-20l-hamiform-special-rongeurs-p-11709.html
https://www.zoomalia.com/animalerie/foin-pour-rongeurs-luzerne-dactyle-hamiform-bio-20l-p-11710.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Spodaj boste našli dve vrsti ekološkega sena, ki sta na voljo:
https://www.zoomalia.com/animalerie/foin-bio-20l-hamiform-special-rongeurs-p-11709.html
https://www.zoomalia.com/animalerie/foin-pour-rongeurs-luzerne-dactyle-hamiform-bio-20l-p-11710.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
stephane
Pozdravljeni, rad bi vedel, če je seno v verziji 150L enako kot seno v verziji 20L? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ne, 150L je posebna različica za aromatične rastline.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia