Vprašanja, razprave o izdelkih Premium poloben napačnik rdeče barve
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
saruco
Pozdravljeni, rad bi kupil ta pol obesek za pasji ovratnik za svojega psa, vendar sem v dvomih glede velikosti. Moj pes je pasme Cavalier King Charles, tehta 12 kg in ima obseg vratu približno 40 cm. Mislil sem, da bi se bolj nagibal k velikosti M kot k S zanj. Bi mi lahko svetovali?
Hvala vnaprej
Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, izbrati morate vmesno velikost, referenčno številko 37474. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
anne marie
Pozdravljeni, Moja polovica zadušitvene ovratnice, s katero sem zelo zadovoljna od 18. 05. 2014 (fotografija s Hipolitom), se je odlotala in zato ne more več služiti. Kaj lahko storite za mojega psa, ker je izdelek učinkovit, a ne trpežen. Ali obstaja servisna služba, ki bi mi ga lahko popravila... Vašega odgovora nestrpno pričakujem, saj gre ne za ceno, priznam, ampak Hipolit ima alergije na druge ovratnice. Zelo lep pozdrav, Anne Marie Cabrol
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za vsa vprašanja, ki se nanašajo na naročilo, dostavo ali poprodajne storitve, se prosimo obrnite neposredno na našo stranko preko ustreznega naročila v vašem uporabniškem prostoru, da vam lahko čim prej odgovorimo. Obveščamo vas, da ne izvajamo popravil izdelkov.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie